Ana Menü

G.Saray'da 3. Kalli dönemi !..

Başlatan ZeMaHŞeR, Kasım 26, 2008, 14:12:28

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ZeMaHŞeR

Galatasaray'da daha önce iki dönem teknik direktörlük yapan Alman teknik adam Karl Heinz Feldkamp, 3. kez Sarı kırmızılı ekipte göreve getirildi.

Geçen sezonun sonuna 6 hafta kala teknik direktörlükten ayrılan Kalli,  sezon sonuna kadar teknik danışmanlık yapacak. Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, konuyla ilgili şu ifadelere yer verildi: ''Galatasaray Kulübü'nde 1992-1993 ile 2007-2008 sezonlarında teknik direktörlük, 1993-1994 sezonunda ise teknik danışmanlık yapan Karl Heinz Feldkamp, 27 Kasım 2008-27 Mayıs 2009 döneminde teknik danışman olarak görev yapacaktır.''

;D  Tam komedi oldu haa  ;D
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

[KralKartal]

Bizim GORDON MILNE olayi gibi, RIZA gitsin diye Gordon getirildi...

Simdi SKIBBE gitsin diye Feldkamp geldi, Skibbe yardimci gibi birsey olacak..
kaldirirsa, yoksa gidecek...
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

+18 !

cincondanda ancak bu bekLenirdi kaLp krizi gecirmezse iyi :D

IL Capitano

Bu gsnin bu adama ne gebeligi var anlamis degilim valla.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

NoPasaran

Hey allahım ya

Yakışmıyor Gs ye şu durum :)

Skippede biraz karakter varsa bu akşam gider buralardan
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

amaclari o zaten volkan ama Skibbe akilli :) yapisti gitmez gibi

[KralKartal]

Kalli'nin göreve gelmesinin kesinlikle gariplik olmadığını ifade eden Skibbe, "Tecrübesinden faydalanacağız. Lisan sorunu olmadığı için de ayrıca seviniyorum. İlk kontağımız Leverkursen'deyken oynadığımız maçtan sonra kurulmuştu. Geçen sene telefonla kendisiyle görüştüğümüzde bu sezon için teknik direktör olarak çalışmayacağını ve danışmanlık yapacağını yerine de benim düşünüldüğümü ve ne düşündüğümü sormuştu. Teknik direktör olarak devam etmeyeceğini biliyordum" dedi.

Ertuğrul Sağlam'dan Metalist Kharkiv hakkında bilgi alması için de konuşan Skibbe, "Uluslararası alanda bu tür kontaklar gayet doğal karşılanan olaylar. Kendisini tanıdığım için çok mutlu oldum. Şundan eminim ki uluslararası kariyeri başlayacaktır. Benim için önemli olan kendi yolumu kendim çizip ilerlemememdir. Ertuğrul hocayı rakip olarak görmek isterdim. Beşiktaş iyi bir pozisyonda şuan. Metalist Kharkiv iki maçta da Beşiktaş'ı yendiğine göre yarın işimizin ne kadar zor olduğunu anlıyoruz" diye konuştu.

eRe

Metalist Kharkiv iki maçta da Beşiktaş'ı yendiğine göre yarın işimizin ne kadar zor olduğunu anlıyoruz" diye konuştu.

skıbbe once sen bı mac sonuclarına bakmasını ogren sonra rakıbını ıncelersın!
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

eren06

Bu adam skibbenin üstüne geliyosa gese karışabilir :D

+18 !

Alıntı yapılan: eRe - Kasım 27, 2008, 12:48:48
Metalist Kharkiv iki maçta da Beşiktaş'ı yendiğine göre yarın işimizin ne kadar zor olduğunu anlıyoruz" diye konuştu.

skıbbe once sen bı mac sonuclarına bakmasını ogren sonra rakıbını ıncelersın!
skibbe ne kadar çok araştırmış rakibini ;D

Guti ORÇ.

tilki-kürkçkü dükkanı hesabı :D

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

G.saray iyice kendisini rezil etmeye çalışıyor herhalde.
İyice karıştılar.
Bölünür senin için uykular!

NoPasaran

Ne iş yapıyor feldkamp şu an takımda ?
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

IL Capitano

bir ara Gordon Milne bize gelmisti, kimse ne yaptigini anlamamisti , öyle bir sey heralde.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....