Ana Menü

Anelka Türkiye'yi kötü andı

Başlatan carsi52, Kasım 22, 2008, 19:54:34

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Kendisine atılan bozuk parayı tribüne geri attığı için üç maç ceza alan Dider Drogba'ya Anelka sahip çıktı  Fransız yıldız Fenerbahçe'de oynadığı günleri anımsayarak "Türkiye'deki derbilerde kafama pil ve diğer şeyler atılırdı. Ama ben oralı bile olmazdım" dedi.

Goal.com'un haberine göre; Chelsea'nin Fransız golcüsü Nicolas Anelka üç maç ceza alan takım arkadaşı Didier Drogba'yı anladığını belirtti.

Burnley'le oynanan karşılaşmada Drogba, taraftarların kendisine attığı bozuk parayı tribünlere geri atmış ve uygunsuz hareketlerde bulunmuştu. Bunun üzerine Fildişili yıldız üç maçlık bir cezaya çarptırılmıştı.

Anelka, Drogba'nın özür dilediğini ve yaşanan bu hadisenin bu kadar ciddiye alınmaması gerektiğini dile getirdi. Fransız golcü www.lesdessousdusport.fr adlı siteye yazdığı makalede şunları kaydetti:

"Didier kendisine atılan bozuk parayı, geri atmıştır. Bu o kadar ciddi bir mesel değil. Bu günlük hayatta yaptığıımz jestlerden birisi. Türkiye'deki derbilerde kafama pil ve diğer şeyler atıldı. Hiç oralı olmadım. Ama bazen sinirlerinize hakim olmak gerçekten çok zor olabiliyor.

Çarşamba günü Uruguay'la Fransa'nın 0-0 berabere kaldığı maçı da değerlendiren Anelka "Eğer tribünde taraftarlar sıkıldıysa şundan emin olabilirsinizki oyuncular da çok sıkıldı." diye yazdı.

Kirmizi renk sadece yöneticiler icindir..
Bölünür senin için uykular!

ilhan mansız_melis

fener seni de elinden kaçırdı ya
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.