Ana Menü

Fener'de YÜZYILIN TAKASI

Başlatan ilhan mansız_melis, Kasım 22, 2008, 12:43:09

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilhan mansız_melis

Ocak ayındaki ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe'ye bomba gibi bir teklif geldi. İspanyol kulübü Villarreal'in, Sarı-Lacivertli kulübe menajerler vasıtasıyla Daniel Güiza- Nihat Kahveci takası önerisi yaptığı öğrenildi. İddiaya göre Villarreal'li yöneticilerin, Fenerbahçe'de gol sıkıntısı yaşayan Güiza ile görüşüp, prensip anlaşmasına vardığı ve bunun üzerine Sarı-Lacivertli kulübe, takas önerisi yaptığı bildirildi.

FENER DE ÇOK İSTİYORDU
Fenerbahçe'nin, aldığı bu teklif karşısında nasıl bir tavır takınacağı merak konusu... Kanarya, geçen sezon transferi için büyük uğraş verdiği Nihat'la Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonası maçları öncesinde prensipte el sıkışmış, ancak transfer Villarreal'in karşı çıkması üzerine gerçekleşmemişti. Geçen yıl İspanya'da gol kralı olan Daniel Güiza'yı çok isteyen Villarreal'in bu takasta çok ısrarlı olduğu ve resmi teklifte bulunacağı da iddia edildi. (Milliyet)
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

eRe

ıkı klubunde mutlu olacagı bır takas olur
cok tehlıkelı bır durum
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Guti ORÇ.

nihatın bu transfere karşı çıkmasını umuyorum...çünkü ona yakışmaz tükürdüğünü yalamak....

umarım gerçekleşmez bu transfer...

erdibatmaz

bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

İnanmıyorum böyle bir habere.
Milyon dolarlar veripte 1 sezonda geri yollamaz fener guiza'yı.
Bölünür senin için uykular!

Alp Erdem

+18 !

nihat tükürdüğünü yalamaz bence ve gelmez fenere..

[KralKartal]

Nihat oynar, Nihata pek guvenmem, ama Villerreal aptaldir derim eger takasi kabul ederse,
ki zaten son soz Nihatta biter ama bu basin RONALDINHOYU bile getirmisti fenere
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

cassa23

yok daha neler.

nihat gelmez ihtimal bile vermöiyorum

RCA

ne yüzyılı transferi allah aşkına ya gitsinler başka oyuncak bulsunlar kendilerine..

nihat gider gitmez buna bişi diyemeyiz profesyonel futbolcu kendisi laliga gibi bi ligde top koşturuyor.. o kökenini iyi biliyor merak etmeyin.. ama gereken neyse yapacaktır
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

Adriano

Galatasaray'lılar da Emre gitmez diyordu..
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

Kralkartal21

Olur mu olur valla..

Güzel bir takas önerisi..

İnşallah olmaz..

Ben olsam bu işi sonuna kadar kovalardım.. Ama siz kovalamayın sayın fb yöneticileri!  :P

Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

NoPasaran

Bunu kabul etmeyen fenerli olmaz herhalde..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eren06

Nihatın emre kadar karektersiz olmadığını düşünüyorum.