Ana Menü

River Plate taraftarı otobüs kaçırdı

Başlatan carsi52, Kasım 18, 2008, 19:56:39

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Arjantin'in köklü takımlarından River Plate'in yaklaşık 60 taraftarı, takımlarının maçına yetişmek için otobüs kaçırmak suçlamasıyla polis tarafından gözaltına alındı.

Arjantin'in köklü takımlarından River Plate'in Pazar günü Independiente'yle, Bounes Aires'in yakınlarındaki Avellaneda kentinde oynayacağı maça yetişmek isteyen yaklaşık 60 taraftar geç kaldıklarını anlayınca bir halk otobüsünü gasp ettiler.

Gaspçı taraftarlar ayrıca Bounes Aires'teki iki dükkânı da yağmaladılar. Ancak taraftarların bu çabası da maça yetişmelerini sağlayamadı. İhbarlar üzerine harekete geçen Arjantin polisi ise olayla ilgisi olan 25'i küçük yaşta toplam 60 taraftarı gözaltına aldı. Polis kaynaklarından yapılan açıklamada bu taraftarların 53'ünün yapılan sorgularının ardından Pazar gecesi serbest bırakıldıkları ifade edildi.

Bu arada geçtiğimiz hafta Arjantin İkinci Lig takımlarından Chacarita'nın bir maçında da benzer bir olay yaşanmıştı. Maça yetişmek isteyen taraftarlar iki otobüsü kaçırmış ve şoförlerin boğazına bıçak dayayarak kendilerini maça yetiştirmelerini istemişlerdi. Bu olayın ardından da aralarında 3 bayanın da bulunduğu 60'dan fazla kişi gözaltına alınmıştı.
Bölünür senin için uykular!

Guti ORÇ.

korkmuşlardır bocalılardan o yüzden kaçırdık ayağına yatıyorlar :)

forza boca..

BerkAy1903

Nedense River Plate'ye bi sempatim var :)

Helal olsun lan koçlarım benim ;D
19o3

KeePSaKe

Since 1903

Tolgaa

bizden sonra dünyanin en iyi taraftari bana göre Boca Juniors Taraftari, cok atesli..boca gol atinca, sanki Stad yikilior:) Forza Boca Anti R.Plate

carlito1903

Arjantinde futbol taraftarlığı bi başka yaşanıyor ya :)

Bu arada Viva Boca 8)

CR7

Alıntı yapılan: BerkAy1903 - Kasım 18, 2008, 20:49:50
Nedense River Plate'ye bi sempatim var :)

Helal olsun lan koçlarım benim ;D

Alıntı yapılan: KeePSaKe - Kasım 18, 2008, 23:48:45
Boca kim ya Forza River Plate  ;D

Forza BOCA!
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.