Ana Menü

Feyenoord Uefa Kupası'ndan ihraç edildi..

Başlatan ugur24, Ocak 19, 2007, 20:24:56

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ugur24

UEFA Kupası'nda çeyrek finale kalma mücadelesinde Tottenham ile karşı karşıya gelecek olan Hollanda ekibi Feyenoord'a şok karar...

UEFA yetkilileri yaptıkları açıklamada Nancy ile oynanan maçta çıkan büyük olaylar sebebiyle Feyenoord'un kupadan men edildiğini ve 200 bin İsveç frankı (164  bin dolar) cezaya çarptırıldığını söyledi. Hollanda ekibi ise karar ile ilgili olarak itiraz haklarını kullanacaklarını ve gerekirse spor mahkemesi CAS'a gideceklerini belirtti.

Tottenham'ın rakibi kim olacak?
Tottenham'ın rakibinin men edilmesi üzerine UEFA Komitesi pazartesi günü bir araya gelecek ve İngiliz ekibin karşılaşacağı rakibi belirleyecek. Tottenham'ın turu direk geçmesi yada Wisla Krakow ile eşleşmesi bekleniyor.

dejembeji

wayyy be uefaya bak sen.. tawiz vermemişLer hıc... o bu diiLde tothenham turu dırek gecmesı oLayı guzeLmiş....oLursa tabi..

Unforgiven

Feyenoord elenmez lobi ile geri gelir o takım ya UEFA kupasının favorilerinden kolay kolay eleyemezler sanmıyorum eğer elenırse feyenoord elediği takım  Tottenham'  ile karşilaşir ;)
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

Non Mollare Mai

Cas'tan döner diye düşünüyorum karar. Çünkü çok ağır..
edit

carsi52

Bölünür senin için uykular!

unicorn

Son mesajlara baktım bi an fenerbahçe gibi okudum var yaa :)
Uefa taviz vermemiş keşke hep böyle davransalar...
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

Anarchy*

valla ztn elenecklerdıı surprız olmassa  bence uefa dıger takımalra olaylardan dolayı gozdagı verdıı

Unforgiven

Uleyn şaka maka adamları elediler ya gecmiş olsun tottenhaam da beleş ce tur atladı ;) keske gruptan lider biz çıksaydık o zaman feyenoord u biz elerdik ;)
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b