Ana Menü

14 yaşında dünya rekoru !

Başlatan carsi52, Kasım 11, 2008, 19:33:53

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Geçtiğimiz hafta, Beştepe Stadı'nda Gençlerbirliği ile Ankaraspor'un U–14 yaş grupları arasında oynanan müsabakada, Ankarasporlu Furkan Gökalp'ten bir dünya rekoru geldi.

Ankaraspor Kulübü'nden yapılan açıklama şöyle:
"Geçtiğimiz hafta, Beştepe Stadı'nda Gençlerbirliği ile Ankarasporumuzun U–14 yaş grupları arasında oynan müsabakada, alt yapımızın genç yeteneği Furkan Gökalp'ten bir dünya rekoru geldi. Karşılaşmanın başlama vuruşunu kullanmak için topun başına geçenFurkan Soyalp, başlama vuruşuyla birlikte, Gençlerbirliği kalecisinin biraz önde olduğunu görür görmez kaleye gönderdiği top, mücadelenin 2. saniyesinde ağlara giderek dünyanın en kısa sürede atılan golleri arasına girmeyi başardı. En erken atılan gol rekorlarından birini eline geçiren genç oyuncumuz Furkan'a daha erken goller atma dileklerimizi iletiyor, bundan sonraki futbol yaşamında başarılar diliyoruz"

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=47515

Bana pek 2 saniye gibi gelmedi daha çok 4 saniye gibi geldi :)
Bölünür senin için uykular!

ilhan mansız_melis

Ben de 14 yaşındayım biz de tık yok :D

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

KeePSaKe

2 saniyeden fazla sürüyor banada 4 saniye gibi geldi.
Since 1903

ZeMaHŞeR

Hem sizinde dediğiniz gibi 4-5 saniyede gidiyor + kalecinin durduğu yere bakın :D

oyuncu kalecinin önde olduğunu görüyor ve başlama vuruşu ile topu kaleye göndermesi bir oluyor...

aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

keskinli

hem 2 saniyede atti diyorlar hemde daha erken goller atmasi dileginde bulunuyorlar
2 saniye altinda gol atmak fizik ve matematik olarak mümkünmü?
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

KeePSaKe

2 saniye zaten anca santra vuruşu olur nasıl 2 saniyenin altında gol atmayı bekliyorlar :D
Since 1903