Ana Menü

Klitschko Unvanını Korudu

Başlatan BJK_Kübra, Kasım 05, 2008, 13:09:45

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BJK_Kübra

Wladimir Klitschko Ibf  ıbo Ve Wbo Ağırsıklet Dünya şampiyonluğu Unvanlarını Korumak Için 13 Aralık'ta Almanya'nın Mannheim Kenti'nde Eski şampiyonlardan Haşim Rahman'la Karşılaşacak!

dünya Ağırsıklet Boks Şampiyonu Ukraynalı Wladimir Klitschko, Unvanını Korumak Için 13 Aralık'ta Ringe Çıkacak. Klitschko, Almanya'nın Mannheim Kenti'ndeki Dövüş Maçında Eski şampiyonlardan Haşim Rahman'la Kozlarını Paylaşacak. Konuyla Ilgili Olarak Kişisel İnternet Sitesine Açıklamalarda Bulunan Klitschko, "haşim Rahman Gerçekten Çok Güçlü Ve Tecrübeli Bir Rakip Onu Yenmek Kolay Olmayacak" Dedi.

35 Yaşındaki Haşim Rahman, 2001 Yılından Ünlü İngiliz Boksör Lennox Lewis'i Devirerek Dünya Ağırsıklet Boks şampiyonluğu Unvanını Elde Etmişti. Ancak Rahman Bir Yıl Sonra Aynı Rakibine Nakavt Olarak Unvanını Kaptırmıştı.

almanya Vatandaşlığı Da Bulunan Ukraynalı Boksör şimdi Dünyanın En Iyi Ağırsıklet Boksörü Olmak Için Çabalıyor. Wladimir'in Kardeşi Vitali De 4 Yıllık Aranın Ardından Geçtiğimiz Ay Yeniden Ringlere Dönmüş Ve Wbc şampiyonluğu Ilan Etmişti.

haşim Rahman Ve Wladimir Klitschko, 2005 Yılında Karşı Karşıya Gelmişler Ancak Klitschko Sakatlığı Nedeniyle Maçtan Çekilmişti.

birleşik Amerikalı Haşim Rahman Son Wbc Kemerini 2006 Yılında Rus Oleg Maskaev'e Kaptırmıştı. Rahman, Maskaev Tarafından Durdurulduktan Sonra 4 Maç Yapmış Ve Zayıf Rakiplerle Yaptığı Bu Karşılaşmaları Kazanmıştı.

Elbet Bir Gün Toprak Olup Gideceğiz, BEŞİKTAŞLI Doğduk BEŞİKTAŞLI Öleceğiz...

www.bbskd.org

BJK_Kübra

Aslında Rahman alsın istiyorum ama büyük ihtimalle Klitschko alır..

www.bbskd.org

ZeMaHŞeR

Bu ismi nerden hatırlıyorum ben yaa  :-\
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

BJK_Kübra

Yakın zamanda da Samuel Peter'le maç yapmıştı Klitschko.. 8. raundda nakavtla almıştı maçı belki ordan olabilir :D

www.bbskd.org

husoeagle

karşılacak neyse diyorum ya karşılaşacakmış ;D ;D

ZeMaHŞeR

aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

BJK_Kübra

Ukraynalı Boksör Wladimir Klitschko zaferlerine bir yenisini ekledi. Hasim Rahman ile karşılaşan Wladimir Klitschko  7. raunnda galibiyetini ilan etti. 32 yaşındaki Ukraynalı ağır siklet boks şampiyonu Wladimir Klitschko`ya karşı ringe çıkan Rahman, rakibini yenerek unvanını geri almak istedi. 7. Raundda göğsüne bir darbe olan Rahman yere devrildi. Bu dakikadan sonra hakem maçı bitirerek Wladimir Klitschko`yu galip ilan etti.

www.bbskd.org

BJK_Kübra

Ben Müslüman boksör Rahman'ın almasını istiyodum ama Klitschko aldı.. Zaten Rahman baya tutuk başlamıştı maça öylede devam etti neyse Wladimir'e tebrikler :)

www.bbskd.org