Ana Menü

Del Piero modası geçmiyor 'Il Capitano'

Başlatan carlito1903, Kasım 03, 2008, 11:32:06

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

Juventus'ta Alessandro Del Piero fırtınası dinmiyor. Dile kolay tam 15 yıldır siyah-beyazlılarda forma giyen İtalyan futbolunun harika çocuğu, yıllara karşı koymaya devam ediyor.

Önceki akşam Roma filelerini muhteşem bir şekilde havalandıran yıldız oyuncunun frikikleri müseccel bir marka oldu. Serbest atışların başına geçtiğinde hâlâ başta Torino olmak üzere dünyanın dört bir köşesindeki futbolseverler nefeslerini tutuyor.     

Daha iki yaşında çekilen fotoğraflarında futbol topuyla görüntülenen Del Piero, çocuk takımında kaleci olarak oynamıştı. Annesinin üç direk arasında beklemesi halinde terlemeyeceğini ve sakatlanmayacağını düşünen annesini kardeşi ikna edince, dünya futbol tarihinin en büyük forvetlerinden biri ortaya çıkmıştı. Juventus tarihinin en fazla gol atan ve forma giyen oyuncusu olan futbolcusu olan Del Piero, Şampiyonlar Ligi'nde de fileleri en fazla havalandıran altıncı oyuncusu.

İtalyan Milli Takımı'nın formasıyla 27 gol atan Del Piero, 2006 Dünya Kupası şampiyonluğunun kazanılmasında önemli rol oynamıştı. Juventus ile beş lig, bir kupa, bir Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan 34 yaşındaki oyuncunun açlığına şapka çıkarmak gerekiyor. 

------------------------------------------------------------------------------

Juventus diyince artık akıllara o geliyor, gerçekten de o bir efsane ''Il Capitano'' (Doğru yazdım dimi Cem abi :) )

Şarap gibi yıllar geçtikçe daha bi lezzetli oluyor izlemesi...

husoeagle

küçüklüğümden beri en çok beğendiğim oyuncudur kendisi

yıllardır Beşiktaşta görmeyi en çok istediğim oyuncudur.

IL Capitano

Vay benim konum valla..Dogru Burak IL Capitano. Hersey bir yana cokta efendi bir futbolcu.
Butun Italyada cok sevilen bir futbolcu.

Alessandro Del Piero ,  Aleeeee !!!

Bugun ögleden sonra is icin Milanoya gidiyorum, bir forma alacagim insallah.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

husoeagle

abi bi formada bize hediye et yaa :D :D :D

NoPasaran

Avrupa başka ya :D

Sanki İstanbuldan bursaya gidiyor :D

Bu öğleden sonra Milanoya gidiyorum :D Çok geri kaldık Hüso çook :D

Ayrıca bu Nedvedte daha oynuyor ya :allaalla Bu adam Beşiktaşa gelecek sesleri varken herkes karşıydı valla :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carlito1903

Abi madem konuyu Avrupa'da seyahatten açtınız, size bir Juventus taraftarının Madrid deplasmanına gitmesi için ne kadar harcama yapması gerektiğini yazayım...

Gelecek hafta içinde Santiago Bernabeu'da Real Madrid-Juventus oynayacak. Torino'da 2-1 biten maçın sıcak rövanşı. Juventus taraftarına Madrid deplasmanına gitmek kaça patlar? La Gazzetta Madrid rehberi yayınladı. Uçaktan başlayalım, Torino'dan Madrid'e direkt uçan Alitalia var, onun biletleri de yarım asgari ücret. En mantıklısı Milano'dan gitmek. Easyjet 82 euro'ya uçuyor Milano Malpensa'dan Madrid'e. Konaklama için en uygunu hosteller. Yatak, bedava internet ve cafesi olan bir hostelde bir gece 16 euro. Turistik olmayan bir restoranda 20 euroya krallar gibi yemek de yersin. Gelelim maç biletine. Juventus taraftarına 3.300 bilet ayrılmış. Fiyatı 50 euro.

Bu kriz zamanında paradan, puldan, gezmekten, deplasman kovalamaktan da bahsetmek pek de iyi fikir değil ama bir toplama yapalım: 200 euro'ya Madrid'e gider, gelir, 3 öğün yemeğini yer, içkisini içer Juventuslu. Ne Schengen ne de konut fonu pulu derdi var adamın. Antep deplasmanına git İstanbul'dan; o da aynı para...

Yazı için acetobalsamico'ya teşekkürler...

husoeagle

volkan kayseri ürgüp arası 50-60 km biz kalkıp oraya bile gidemiyoruz :D :D

IL Capitano

Huso , istedigin forma olsun sen uyduyu hallet bakariz.. ;D
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

husoeagle

;D ;D  tamam abi uyduda istediğim kanalları bulduğum zaman topic açıcam o zaman formamı gönderirsin

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

husoeagle

işte böyle bir forumuz biz vokan nerelerden nerelere geliyoruz ;D

Guti ORÇ.

en sevdiğin 5 futbolcuyu say deseler delpiero kesin girer bu ilk 5e

gerek kişilik gerekse futbolu...

Mattech

adam ŞArap Gibi Yıllandıkça tadı tüzelleşiyor..
Sosyal içerikli mesaj:
Irak savaşında 1 milyonu aşkın masum öldü Kimse ses Cıkartmadı.. İnsanlardaki bu gazze sevgisi nedir anlamadım :s ... Yoksa Türklere özgü bir paradox mudur mu? kendi içimizde çatışıyoruz..

Cem Goren

kendimi bildim bileli juventusta artık efsane oldu e efsanelerde olmeyeceğine gore....
altın kapılarımız kan oldu tayfun

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.