Ana Menü

Anelka'dan Drogba'ya sevgilerle

Başlatan NoPasaran, Kasım 01, 2008, 20:06:17

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Anelka'dan Drogba'ya sevgilerle: 5-0
Premier League'de 11. hafta mücadelesinde Londra'da Chelsea rüzgarı esti. Maviler Stamford Brigde'de ağırladığı Sunderland'i 5-0 mağlup ederek 3 puana uzandı, süper formunu devam ettirdi. Chelsea'ye farklı galibiyeti getiren golleri 27. dakikada Alex, 30, 45 ve 53. dakikalarda Anelka, 51. dakikada Lampard'dan geldi.

Kuşkusuz bir gerçek vardı ki maçın yıldızı hat-trick yapan Nicolas Anelka'ydı. Chelsea'de sakatlığı artık düzelen Fildişi Sahilli forvet Didier Drogba ise maça yedek başlarken 64. dakikada Joe Cole'un yerine maça dahil oldu. Anelka Drogba'ya adeta attığı 3 gol ile mesaj yollar gibiydi. Chelsea bu sonuçla puanını 26'ya yükselterek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna otururken, Roy Keane'in çalıştırdığı Sunderland 12 puanda kaldı ve ligin dibinde 14. sıraya geriledi.

Ulan bu adam Türkiyede beğenilmedi ya  :-\ Aziz Yıldırım sadece bu adamdan takımını küçülttüğünü anlamalı :) Büyük oyuncuydu Anelka..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Heyy gidi anelka heyy..
Şu adam Türkiye'de harcandı.
Bölünür senin için uykular!

[KralKartal]

Turkiyeye gore adam degil.. Halada begenmiyorum :)

gelde Chelseade gol atma
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

ilhan mansız_melis

Başlık süper ya Drogba bu gidişle yedek kalıcak
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carlito1903

Drogba Anelka'dan daha etkili bana göre, Anelka canı isteyince oynayan bi oyuncu...

Türkiye'de harcandığına inanmıyorum adapte olamadı ve gitti...

beckyZWICKY

hiç Anelkaya karşı bi fikrim değişmiyor öncesinde şimdisinde sonrasında..

beğenmiyorum ve chelsea'ye yakışan bir futbolcu olduğuna inanmıyorum ne kadar gol atsada..
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..