Ana Menü

Liverpool'a Genç Sambacı

Başlatan saldır beşiktaş, Kasım 01, 2008, 13:46:15

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

İngiliz Basını'nda yer alan haberlere göre Liverpool, Ocak ayında kadrosuna bir Brezilyalı golcü katmayı planlıyor.

Brezilya Serie A takımlarından Coritiba'da forma giyen 19 yaşındaki santrfor Keirrison 100 maçta 54 gole imza atarak Avrupa'daki önemli kulüplerin dikkatini üzerine çekti bile. Zira bu oyuncuyla Liverpool'un yanı sıra İspanyol kulüpler Barcelona ve Valencia da yakından ilgileniyor.

Ülkesinde "ikinci Romario" olarak adlandırılan Keirrison için Liverpool'un diğer kulüplere göre daha istekli olmasının transferde İngilizleri bir adım öne çıkardığı tahmin ediliyor.

Genç oyuncunun, kulübü Coritiba ile olan sözleşmesi Nisan 2009'da sona eriyor.

MARATON.COM.TR
DERLEYEN: ALP KOPARAL

özlemişim buraya konu açmaya  :)
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ZeMaHŞeR

oCaK ayını bekleyip göreceğiz...
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

BerkAy1903

Hayırsız olsun. Beter olsun Liverpool!
19o3

ZeMaHŞeR

BerkAy1903

Murat Abi Nedir Bu Liverpool Sempatizanlığı ?

Bi Açıklama Yaparsan Sevinirim..
19o3

ZeMaHŞeR

Taraftarlarının çoğunun iŞÇi sınıfından olması... Başka hiçbir nedeni yok...

BerkAy1903

19o3

ZeMaHŞeR

o ligdeki BuRJuVa takımlarıyla işim olmaz ama diğer arkadaşlar niye seviyor onu bilemem...

Cem Goren

ben 5 yıldır seviyorum nedenide liverpoola bakınca beşiktaşı goruyorum taraftarı olsun yaptıkları olsun bana her zaman bir adım önde gelmişlerdir.
zaten herkesin vardır sempati duyduyu bir avrupa takımı (desteklediği değil ama sempati duydugu) benimkide bu yuzden LİVERPOOL
altın kapılarımız kan oldu tayfun

CR7

Benim 2 takımım vardır avrupada 3 büyük ligde biri Man Utd. biri de Barça biri de milan

Liverpool'u da hiç sevmem
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

RCA

bnm en sempati duyduğğum takım sporting lizbon la juventus olmuştur.. ama liverpool çok iyi bir takım hakkını verelim
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

Guti ORÇ.

hayırlı olsun yeni yıldız futbol dünyasına :)

carsi52

Bazı olaylardan sonra bende liverpool'dan nefret ediyorum.
Bölünür senin için uykular!