Ana Menü

10 Kasım !..

Başlatan erdinc1926, Ekim 27, 2008, 09:43:50

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Verilen reklama bak :)

Geçtiğimiz yıl KOÇ tarafından hazırlanan ve Zaman gazetesinde dahi tam sayfa olarak yayınlanan ilanda "Olmasaydın Olmazdık" gibi şirke varan ifadeyle 10 Kasım şovu yapılmıştı. Sancaktar Dergisi ise KOÇ'un bu ilanına nazire olarak bugün AKİT'e tam sayfa olarak "Olmasaydı da olurduk" ilanı verdi.

Duruşunu, düzen çarkının sarmalları arasına kaptırmayıp sisteme köle olmayarak yoluna devam eden Sancaktar dergisinin bu ilanı Akit okurları tarafından ilgi ve beğeniyle karşılandı.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Colgado

doğru diyolar olmasaydı da olurlardı ama anaları kim babaları kim belli olmazdı! saygısız köpekler.

NoPasaran

Gerçekten saygısız insanlar..

Fikrin varsada sakla içinde , amacın en anlamam ki..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

IL Capitano

Söyle bi kac saat kufur serbest olabilir mi ? :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

NoPasaran

Neyzen Tevfik şiiri ile yanıt versek yeter be Cem Baba :)

"Ne ararsın Allah ile aramda!...
Sen kimsin ki orucumu sorarsın?
Hakikaten gözün yoksa haramda
Başı açığa niye türban sorarsın?

Rakı, şarap içiyorsam sana ne.
Yoksa sana bir zararım, içerim.
İkimiz de gelsek kildan köprüye,
Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim

Esir iken mümkün müdür ibadet?
Yatıp kalkıp ATATÜRK´e dua et.
Senin gibi dürzülerin yüzünden,
Dininden  de soğuyacak bu millet

İşgaldeki hali sakin unutma.
ATATÜRK´e dil uzatma sebepsiz.
Sen anandan yine çıkardın amma
Baban kimdi bilemezdin şerefsiz.

Neyzen TEVFİK"
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

DIABLO

dün gece twitter a girdim sirenlersussunuyumakistiyoruz gibisinden birşey idi artık kızamıyorum gülüyorum ciddi ciddi hatta buradada paylaşacaktım konuyu kirletmemek adına paylaşmadım :)
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

Banucan

insanların beyni nasıl çalışıyor bilmiyorum
neden bir kıyaslama var bugün peygamber efendimizi Atatürk ile karşılaştıran müslüman olamaz peygamber efendimize iman edip yeri ayrı tutulmuyorsa Atatürk'e bize bu topraklarda özgürce(ister başımızı kapayıp istersek alkol alabilmek)yaşamamızı sağladığı için minnet duyulmuyorsa zaten artık beyni sadece denge için taşıdıklarını düşünüyorum
bu halkın herşeyi birbirine karıştırma problemi vede saygısızlık problemi var
FEDA

CR7

Atatürk için çalınan siren ile sabah okunan Ezanı karşılaştıran her 2 tarafta aptalın önde gidenidir.
2'sini de istemeyen veya birini istemeyene karşı diğerinin olmamasını kullananların aldığı oksijen zarar maalesef.

Nur içinde yatsın.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

carsi52

Alıntı yapılan: Banucan - Kasım 10, 2013, 23:39:03
insanların beyni nasıl çalışıyor bilmiyorum
neden bir kıyaslama var bugün peygamber efendimizi Atatürk ile karşılaştıran müslüman olamaz peygamber efendimize iman edip yeri ayrı tutulmuyorsa Atatürk'e bize bu topraklarda özgürce(ister başımızı kapayıp istersek alkol alabilmek)yaşamamızı sağladığı için minnet duyulmuyorsa zaten artık beyni sadece denge için taşıdıklarını düşünüyorum
bu halkın herşeyi birbirine karıştırma problemi vede saygısızlık problemi var

Peygamber efendimiz ile Atatürk zaten kıyaslanamaz.
Atatürk ayrı Peygamber efendimiz ayrı.

Bi taraf dini kullanıyor diğer taraf Atatürkü kullanıyor.
Dün ilk defa Erman Toroğluna katıldım.Atatürk şuan kalkıp gelse diyor Atatürkçüyüm diye geçinenlerin çoğunun kafasını kırar.

Diğer tarafta dini kullanıyor Atatürkten ne istiyorlar anlamıyorum anlam veremiyorum daha doğrusu.

Öyle bir şey oldu ki artık dini sevenler Atatürk sevmiyor oluyorlar.Atatürkçüyüm diyenlerde dini sevmiyor oluyorlar gibi gözüküyor.Öyle dini sevenlerinde öyle Atatürkçüyüm diyenlerde yiğitin söylediği gibi oksijen zarar.

Huzur içinde uyusun.

Bölünür senin için uykular!

NoPasaran

Erman Toroğlu keşke Hz Muhammed kalksa ben Müslümanın diyenlere ne diyeceklerinide söyleseymiş :D

Bu ülkede hep Atatürk vuruluyor yerden yere..

Kimse bir peygamberle bir lideri karşılaştırmıyor..Zaten bunu konuşanda yok bence..

Bir taraf buraya çekmeye çalışıyor olay bundan ibaret
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Erman Toroğlunun söylediği ve benimde katıldığım Atatürkçüyüm diye geçinen herkes değil çoğunun.

Sende ben Müslümanım diyenlere değilde ben Müslümanım diyen çoğunun demek istedin galiba abi ben azından öyle demek istediğini düşünüyorum.

Evet haklısın Peygamber efendimiz kalksa Müslümanım diye geçicen çoğu kişiye çok şey söyler.

Hep Atatürk vurulmuyor yerden yere..

Müslümanım diye geçinen o bazı kesim Atatürkü vuruyor yerden yere
Atatürkçüyüm diye geçinen o bazı kesim Peygamberimizi,dinimz vuruyor yerden yere

Bölünür senin için uykular!

ilhan mansız_melis

1 milyon 89 bin 615 kişi Ata'ya koşmuş dün.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

DIABLO

1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

El Maestro

Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~