Ana Menü

22 Ekim Çarşamba A.Madrid - Liverpool

Başlatan carsi52, Ekim 20, 2008, 17:45:12

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

2 takımında mağlubiyeti beraberliği yok.
Madrid kazanırsa en azından 2.liği garantiLer diyorum.
Bölünür senin için uykular!

Cem Goren

işte dananın kuyrugunu koparacagımız maç kazanıp 3te3 yapacağız ve nasıl bir takım old. göstereceğiz hala göremeyenlere
kaybedeceğinide bilsem 2 diyorum çarşamba iddaa oynamayı düşünüyorum direk 2 vericem
inş. bu maçı kazanıp haftasonuda chelseaya gerekeni yapacağız SALDIR LİVERPOOL
altın kapılarımız kan oldu tayfun

carlito1903

Liverpool kazanmak için oynarsa çok zevkli bi maç izleriz ama hiç sanmıyorum öyle oynayacaklarını, Benitez geldiğinden beri Liverpool'un deplasmanda oynadığı maçlar çile çektiriyor resmen...

F.Torres'in sakatlığı nedeniyle oynayamayacak olması da bir diğer üzücü nokta, bu maçta onu izlemek isterdim açıkçası...

Cem Goren

onlar eksik ama gerrard var abi o çıkar yine topun suyunu çıkarıp bi gol atar rahatlarız

CR7

atletico bankoların bankosu diyorum

o kadar eminim
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ZeMaHŞeR

aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

BerkAy1903

19o3

KeePSaKe

çok zor maç olacak berabere veya liverpool belki olabilir ama beraberlik ağır basıyor.
Since 1903

Cem Goren

kaybetmeyeceğimize bahse girerim kazanma konusunda ise %55 diyorum

ZeMaHŞeR

ATLETICO MADRİD: Gregory Coupet, Antonio Lopez, Johnny Heitinga,  Mariano Pernia, Raul Garcia, Paulo Assunçao, Luis Garcia, Ever Banega, Simao Sabrosa, Diego Forlan, Sergio Aguero

LIVERPOOL: Pepe Reina, Andrea Dossena, Daniel Agger, Jamie Carragher, Arbeloa, Steven Gerrard, Albert Riera, Xabi Alonso, Jermaine Pennant, Robbie Keane, Dirk Kuyt

+18 !

KeePSaKe

Since 1903

ZeMaHŞeR

ikinci yarısına az çok baktım... Maçın berabere biteceği belliydi.. son 7 dakkaya önde girdik ama 83. dakikada gelen gole engel olamadık...

carsi52

BeraberLik sürpriz bir sonuç oLmadı.
Bölünür senin için uykular!

Cem Goren

bekliyordum beraberliği ama kaybetmek aklımdan bile gecmedi ama bunun anfield roadııda var