Ana Menü

Ümitler Tur Kapısını Açtı..

Başlatan BerkAy1903, Ekim 10, 2008, 21:29:56

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BerkAy1903

ÜMİTLER TUR KAPISINI AÇTI: 1-0 
  İsveç'te düzenlenecek olan 2009 Avrupa Şampiyonası elemeleri play-off ilk maçında Ümit Milli Takımımız, Belarus'u 1-0 mağlup ederek rövanş mücadelesi için avantajlı bir skor elde etti. Antalya'daki Mardan Stadı'nda ilk yarısı da millilerimizin 1-0 üstünlüğüyle sona eren maçta Ümit Milli Takımımıza galibiyeti getiren golü Bursaspor'da forma giyen Sercan Yıldırım kaydetti. Bu maçın rövanşı 14 Ekim Salı günü Belarus'un Borisov şehrindeki Gorodskov Stadı'nda TSİ 19.00'da oynanacak.   Ümit Milli Takımımız, Belarus'u elemesi halinde 14-18 Haziran tarihleri arasında İsveç'in ev sahipliği yapacağı 2009 Avrupa Şampiyonası'na tarihinde 2. kez katılmaya hak kazanacak.
Maça Ümit Milli Takımımız çok istekli ve hızlı başladı. 10. dakikada ceza alanı içinde topla buluşan Özer'in sert şutunda kaleci Chasnovsky'den dönen topu, Sercan gole çevirdi. 1-0. Oyunun kontrolünü bırakmayan Ümit Milliler ilk yarı boyunca birbirinden önemli ataklar yakaladı. 26. dakikada, Abdullah'ın yaklaşık 30 metreden çektiği sert şut üst direkten geri döndü, ardından kaleci topu uzaklaştırdı. İlk yarı Türkiye Ümit Milli Takımı'nın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.
2. yarıya da Ümit Milli Takımımız etkili başladı. Özellikle, oyuna 2. yarıda giren G.Saray'da forma giyen Alpaslan Erdem'in kullandığı sol kanattan önemli ataklar geliştiren millilerimiz Belarus savunmasına zor anlar yaşattı. Belarus Ümit Milli Takımı, ender geliştirdiği ataklarla kalemizde beraberlik golü bulmaya çalıştı.
Karşılaşma Ümit Millilerin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.
19o3

ilhan mansız_melis

Sercan müthiş gidiyor
Tebrikler Milli Takım...
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Non Mollare Mai

Çok gol kaçırdık, Belarus'ta net pozisyonlardan yararlanamadı.

Ayrıca Galatasaray'ın transfer ettiği Alpaslan'ı çok beğendim..
edit

Kralkartal21

Sercan..
Geleceğin futbolcusu..

Çok iyi..

Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

ugur24

rakip boş değil.deplasmanda gol bulamazsak işimiz zor.antalya'nın yeni stadı çok güzel olmuş.

carsi52

1-0 tehLikeLi bir skor umarım turu geçen taraf biz oLuruz.

AntaLya'nın stadı benimde dikkatimi çekti.
Bölünür senin için uykular!

+18 !

gerçekten bu alparslan cok iyi bi oyuncu kendini kanıtladı ve sercanın kuması cok iyi böyle devam edersek gelecegin A milli takımı büyük işler yapar ayrıca Özer Hurmacı,Orhan Şam ve defansta oynayan Eren Güngör'üde cok begendim..

ilhan mansız_melis

Eren Güngör  acaba Emre Güngör'ün kardeşi falan mı
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carlito1903

Çokta iyi bi skor değil bence, deplasmanda kesinlikle gol bulmalıyız...