Ana Menü

ölüme 5 kala konuşabilseniz son sözünüz ne olurdu..

Başlatan Simurg, Ocak 16, 2007, 19:06:33

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Simurg

Evet arkadaşlar demin bi filmde rastladım alıştık filmlerde bu klişe ölümden önce söylenen sözlere ve aniden söz bitince ölmeye...

pekii siz olsanız son sözünüz ne olurdu ölüme saniyeler kala sizi milyonlar duysa...ne derdenizz ve ölürdünüz

ilk söz benden..." Sanki siz gelmiyeceksinizz... ;D"

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

dejembeji

noumAyberk

eşhedü enla ilahe illallah ve eş he'dü enne muhammeden abdühü ve rasulü

dejembeji

Alıntı yapılan: ayberknouma - Ocak 16, 2007, 19:09:02
Eşşedenaaailaheillalah ve eşedemuhamede sesulü
töbee töbee o ne bea yenı mı cıkdı adam gibi soyLe bari:) carpılcaz sımdı yaa

black-eagle

bu sevda bitmez hasret bitmez isteyen gider hiç farketmez bu alemde cArsi  herşeye karşı allah affeder cArsi affetmez!!!

Simurg

BEŞİKTAŞK

noumAyberk

Alıntı yapılan: Simurg - Ocak 16, 2007, 19:15:34
[/quotTeşekürler düzeltiğin için ama buraya yanlış yazmakla bişi olmaz önemli olan içinde düzgün olmasııı

dejembeji

Alıntı yapılan: Simurg - Ocak 16, 2007, 19:15:34
aL işde dogrusu bu ayberk öyLe tam biLmedgn seyı yazmıcaksın hele hele dinle iLgiLi bisyse.oyle dalha gecer gibi hic yazmıycaksın bılıorsan yazacaksın.. yanlıs anLama benı oLdumu sadece yanlısını duzeltmeq ıstedım..anladın sen onu anladın:)

dejembeji

sende dogru soyluorsun ama sankı bana bıras dalgaya vurdun gibi geldı nyse senınde dedıgın gibi onemLi olan ıcınde düzgün oLması

noumAyberk

Ewt ben aladım yanlışımı düzeltmek istedin...Yanlız dinle dalga geçmek ne demek öle bişi yapsam onu yazmazdım sen ölerküne beşiktaşım oleymi dersin yyoksa eşhedü enla ilahe illallah ve eş he'dü enne muhammeden abdühü ve rasulü

Aslında burda seninki biraz ölümle dalga geçmek oluo

Simurg

yha millet kasmayın ortamı geğik topici dinle ilgili unsurda dalga geçilmez.
biz sadece ölmeden önce ne dersiniz onu duymak için yazdık

BEŞİKTAŞK

noumAyberk

Ben asla dalga geçmedim
Tamam konu kapandı msj yazarken o msjını görmemiştim

dejembeji

tabikii senin dedıgını derim ama sonucda bu konu gercek bısey diiL sadece. konuyu acan arkadas bıLe işi makaraya vurmus sanki sizde gelmiycekmısınız dıor bnde ordan yoLa cıkarak oyle bısey dedım..sonucda boyle bi olay oLsa hepımzn dıycegı l sahadet getırmek. ama konu bıras esprıLi oldugu ıcın bnde oyLe yaklasdım bİlmem anlatabıldım mi? bak sen sımdı daha ne cevaplar gelcek iyii izle!...

noumAyberk

Ben onu anladımda siz hala mesajınızda dinle dalga geçtin diosunuz ben ona uyuz oluorum neyse tamam sen de haklısın bende ortamı dahada germeye gerek yok

dejembeji

tamam ayberk senın kötü niyetle demediğini biliorum. bn haksızım oke  bu olay hıc yasanmamıs say ortamı dedıgın gibi germeye gerenq yoq