Ana Menü

Aragones Bırakacak Mı ?

Başlatan saldır beşiktaş, Eylül 29, 2008, 11:32:58

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Fenerbahçe'de art ardaalınan kötü sonuçlar Luis Aragones'i yol ayrımına getirdi. Deneyimli hoca,Viyana'daki teknik direktörler zirvesi sırasında yakın çevresine, "Kiev maçını kazanamazsak istifa edeceğim" dedi..

İspanya'yı 44 yıl aradan sonra Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mutlu sona ulaştıran Luis Aragones, büyük umutlarla geldiği Fenerbahçe'de yol ayrımına geldi. Geçtiğimiz hafta içerisinde Viyana'da Avrupa Futbol Şampiyonası değerlendirme toplantısına katılan 70 yaşındaki teknik direktör, art arda alınan başarısız sonuçların ardından çok gergindi.

İspanya'da kendisini yakından tanıyan gazetecileri bile bu toplantı öncesinde tersleyen Aragones, kendisine Fenerbahçe'yi soran meslektaşlarına şöyle dedi: "İşler yolunda gitmiyor. Bir kaleci, bir orta saha oyuncusu ve bir savunmacı istemiştim. İstediğim oyuncular alınamayınca sistemimi oturtamadım. Dinamo Kiev ile oynanacak Şampiyonlar Ligi karşılaşmasını bekleyeceğim. Bu maçı da kazanamazsak istifa edeceğim."

"GİT BAŞIMDAN; DEFOL"
Fenerbahçe ile sezon başına 3 milyon euro karşılığında anlaşan Aragones, son durak olarak baktığı sarı-lacivertlilerde ne kadar mutsuz olduğunu Viyana'da sık sık belli etti. Bütün teknik direktörler neşe içerisinde sohbet ederken 70 yaşındaki teknik adam, kendisine yaklaşan ve Fenerbahçe'yi soran bir gazeteciyi de tersledi. Milli takım döneminde kendisine çok yakın olan ve Fenerbahçe'ye gideceğini Türk basınından önce yazan gazetecinin ısrarlı sorularına Luis Aragones, "Git başımdan; defol. Konuşmak istemiyorum, anlamıyorsun" şeklinde tepki gösterdi.

YÖNETİM DE İSTEMİYOR
Fenerbahçe yönetiminin de, Süper Lig'de 5 maçta 3 mağlubiyet alınması ve Şampiyonlar Ligi'ne Porto yenilgisiyle başlanmasının ardından İspanyol teknik adamdan ümidini kestiği bildirilirken Dede'nin halen birlikte görev yaptığı yardımcılarına da 'bırakma kararı'nı açıkladığı iddia ediliyor. Yönetimin, Aragones'in sözleşmesinde bulunan, "4 ayda kovulursa 2 yıllık ücreti olan 6 milyon euroyu alır" şeklindeki maddeden ötürü görevine son vermek istemediği bildiriliyor. Aragones'in istifası halinde yönetim de 6 milyon euro ödemek zorunda kalmayacak.

SABAH
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Kralkartal21

Takım kötü gidiyor ya başlar böyle haberler..

Sanmam gideceğini..
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

husoeagle

bizim Del Bosque gibi oldu aynı
kimse kötü hoca diyemez ama yolunda gitmeyen bi şeyler olduğu garanti

[KralKartal]

Kiev macini alamazlarsa gitmesede kovulur
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

NoPasaran

Aragones hey babam hey

Ne işin var Türkiyede

Delimisin Manyakmısın

Git çiftliğinde inek sağ otur

Aç La Liga maçlarını

Bak keyfine..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ZeMaHŞeR

aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

Mattech

yaw bırakmasın takımı gayet başarılı :)
Sosyal içerikli mesaj:
Irak savaşında 1 milyonu aşkın masum öldü Kimse ses Cıkartmadı.. İnsanlardaki bu gazze sevgisi nedir anlamadım :s ... Yoksa Türklere özgü bir paradox mudur mu? kendi içimizde çatışıyoruz..

NoPasaran

Fm oynadığını düşünün

İstifa edermisiniz siz

Hiç sanmam

Fenerde onu kovamaz :)

Zten kievi yenerler herşey süt liman
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

keskinli

fener kendini toplar yakinda,dolayisiylada aragones kalir
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

BerkAy1903

Bence Şampiyonlar Ligindede Gelirse Bu Başarısızlık Bırakır..
19o3

Non Mollare Mai

Ben olsam 2-3 kötü sonuç daha alırım, sonra beni kovalarlar, o tazminatımdaki 8 mi 9 mu kaç milyon euro ise onuda alır emekliliğimi yaparım.
edit

carlito1903

Haklısın Anıl adam sözleşmesine madde koydurmuş ilk 6 ayda kovulursa tüm alacaklarını alır diye, kovulursa dertsiz tasasız alır parasını gider torunlarına 1965'te oynadığı maçları anlatır :D

NoPasaran

Aragones gibi adamlar parayla çok işi olmaz artık..

Başarı daha memnun edecektir onu ..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Aragones'i kovmazLar kovamazLar kendiside gitmez zaten.
Bölünür senin için uykular!