Ana Menü

Artık Milli Takımda Yokum

Başlatan saldır beşiktaş, Eylül 26, 2008, 21:21:32

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Rusya'da Zenit forması giyen yıldız oyuncuı Fatih Tekke, bundan sonra Türk Milli takımı forması giymeyeceğini söyledi.

Almanya kaynaklı Transfermarkt.de adlı internet sitesine konuşan Tekke, "Artık Milli takıma geri dönmeyeceğim" diyerek kariyerine kulübü Zenit'te forma giyerek devam edeceğini açıkladı.

Zenit forması ile UEFA Kupası ve Avrupa Süper Kupası'nı almaktan gurur duyduğunu söyleyen Tekke, kardeşinin Almanya'da yaşadığını hatırlatarak, Bundesliga'da oynamayı çok istediğini belirtti.

Fatih Tekke, Zenit'te oynamaya başladığından beri hiçbir Türk takımından resmi teklif almadığını da sözlerine ekledi.

MARATON.COM.TR/ KORAY BULUT
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

CR7

yine anti-terimci olacağım ama mevlütü alan zihniyet nasıl fatih tekke'yi almaz ve küstürür anlayamıyorum yıldıray'ı küstürdüğü gibi
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

carlito1903

Neden böyle bi karar aldı anlamıyorum, böylesine iyi bi forvetten tam faydalanamadık malesef Milli Takımda...

keskinli

milli takim icin bi kayiptir fatihin milli olmak istememesi
herkesi oynatida bi tek fatihi oynatmadi,kararini destekliyorum
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Non Mollare Mai

Milli takıma ne verdin ki zaten yıllardan beri..
Oynadığında naptı ?
Senin gibi Türk formayı giymenin değil onu giymeyi beklemenin bile gurur duyulacak bir husus olduğunu anlayamayan birisine zaten ihtiyaç yok.
Mücadele eden, koşan, yırtan ve o formanın hakkını vermeye çalışan Mevlüt'ler var bizde..

edit

keskinli

ne versinki?kac macta oynatildiki faydali olsun
ayrica fatihin milli duygularida cok yüksek
sans verilmeyince kac zamandir küsmüstür normal olarak

Non Mollare Mai

Oynadığı maçları hatırlıyorum, oldukça etkisiz, isteksiz ve mücadele gücünden yoksun oynuyordu.

Ayrıca bi  Türk futbolcusunun milli formaya küsme gibi bir lüksü olamaz.
edit

keskinli

valla insan yeri geldimi babasina bile küser
hep baskalari sans buluyorda o bulamiyorsa ömrünün sonuna kadar bekleyecek hali yok

Non Mollare Mai

Bu forma kutsal. Bi yerde vatanın için oynuyorsun.
Bence küsme gibi bir lüksü olamaz.
Hatayı kendinde arasın o zaman neden şans bulamıyor.
Naptı gitti Zenit'e ? Kaç gol attı ?
Bi Uefa kupası finali oynadı, en önemli olayı bu.
Rusya ligine gidip kendini bitirdi.
Kayıp değil milli takım adına.
edit

[KralKartal]

Iyi yapmis... haklida...

vatan deger vermezse, kimse vatan icin oynamaz..
baban sana deger vermezse, sende babana vermezsin bir gun
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Non Mollare Mai

Ama o babadır her zaman..
Vatanda ne olursa olsun her zaman Vatan.
edit

keskinli

savas ciksa mutlaka oda vatanai icin carpisir
bi karar vermis hakli olarak,sans verilmiyorsa kendi acisindan bi karar vermeliydi zaten

[KralKartal]

Isim olarak baba, ama gorev olarak olmayabilir..
vede darilmak, kusmekte varsa, Fatih Tekkede bence haklidir..
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

carlito1903

İlk kez 1998 yılında A Milli olmuş ve 1998-2003 arası sadece 6 maçta oynamış, zaten esas patlamayı 2003'ten sonra yaptı Fattih, 2003'ten sonra ise 2007 yılına kadar 22 maçta oynamış bunların 9'u hazırlık maçı geri kalan resmi maçların ise  12'si ise 2006 grup eleme maçları...

16.11.2005'te oynadığımız İsviçre maçından sonra sadece Malta ile oynadığımız 2008 grup eleme maçında oynamış resmi olarak....

3 senede sadece 1 resmi maç, yeterince forma şansı bulmuş diyemeyiz...

Ne yaparsa yapsın forması garanti olan topçuları gördükten sonra bende olsam bırakırım Milli Takımı...

Milli Takım çoktan birilerinin babasının çiftliği oldu ama bu saltanatın da sonu gelecek elbet...