Ana Menü

Henry:Barcelona'dan Ayrılabilirim..

Başlatan BerkAy1903, Eylül 26, 2008, 15:45:11

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BerkAy1903

HENRY: BARCELONA'DAN AYRILABİLİRİM
Paris -  Ünlü Fransız futbolcu Thierry Henry, teknik direktör Pep Guardiola'nın kendisini sık sık yedek tutması halinde Barcelona'dan ayrılmayı düşündüğünü söyledi.
İspanya Birinci Futbol Ligi takımlarından Barcelona'da forma giyen Henry, Fransız spor gazetesi L'Equipe'e yaptığı açıklamada, aslında bunun şu an gündeme getirilecek bir konu olmadığını belirterek, ''Ancak bazı şeyler düzelmez de yedek kulübesinde çok vakit geçirirsem, kış transfer sezonunda buradan ayrılmayı düşünüyorum'' dedi.
Real Betis karşısında 3-2 galip gelinen maçta 90 dakika boyunca sahaya ayak basamayan ve yerine sol kanatta Andres Iniesta'nın top koşturduğu Henry, sezon başında Guardiola ile açık açık konuştuklarını belirterek, ''Biz bu konuyu sezon başında hallettik sanıyordum. Konuşmamız gayet açık ve netti'' şeklinde konuştu.
Öte yandan, sezon başında yaptığı bir açıklamada, Samuel Eto'o'yu artık tercih etmediğini açıklayan Guardiola ise lig başladığından beri Kamerunlu oyuncusuz maça çıkmıyor.
Henry ayrıca, Guardiola ile bu konuyu tekrar konuşacağını ve gerekirse gelen teklifleri değerlendireceğini kaydetti.   
19o3

Non Mollare Mai

Allah yandık şimdi..
Yarın gazetelerin başlığını görüyor gibiyim.
edit

[KralKartal]

Henry: GUIZA ILE OYNAMAYI COK ISTIYORUM

Henry: HAYALIMDE ARAGONES ILE CALISMAKTA VAR..FENERBAHCEYE GIDEBILIRIM..

Fenerbahce HENRY'nin pesinde..Henry'den Yesil isik.

;D
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

RCA

fenerbahçenin henry aşkı..

aziz yıldırım ve yardımcıları ispanaya çıkarmya yaptı.. ;D
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

carlito1903

Barcelona'ya gitmesi başlı başına hataydı zaten, kimyaları uyuşmadı bi türlü Barcelona ve Henry'nin...

eyup1903

yandık kesin yarın hanry fenerde :D

ilhan mansız_melis

Burak abiye katılıyorum ben de keşke Arsenal'de kalsaydı
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

CR7

Fener Henry'nin fiyatını sordu

Yönetim, Barcelona'da mutsuz olan Fransız yıldızı önümüzdeki sezon kadrosuna katmak için kolları sıvadı. CSKA'nın da istediği Senna için de yeniden girişimlere başlandı

FENERBAHÇE'DE kulislerde büyük ses getirecek bomba bir transfer konuşuluyor... Eto'o'yu alamalan yönetim, Barcelona'nın yıldız futbolcusu Henry'yi transfer etmek için girişimlere başladı. Barcelona'da istediği kadar forma şansı bulamadığı için mutsuz olan Fransız yıldızın menajerine bonservis bedelinin sorulduğu iddia edildi. Hocasıyla sorunlar yaşayan Henry daha fazla oynamak istiyor. Anlaşma olursa Henry önümüzdeki sezon kadroya katılacak. SARI-lacivertliler, transfer döneminde alamadığı İspanyol futbolcu Senna'yı yeniden gündemine aldı. Yönetimin aldığı bilgiye göre Rusya'nın CSKA kulübü Senna için 10 milyon euro bonservis bedelini gözden çıkardı. Transfer döneminde 15 milyon euroya kadar çıkan Fenerbahçe CSKA'ya göre daha şanslı. Josico ve Maldonado'dan istediği verimi alaymayan yönetim ara transfer döneminde Villarreal'in kapısını yine çalacak.

:ahaha :ahaha :ahaha :ahaha
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Kralkartal21

Adamlar malzemeyi biliyor!

Acıncak haldeler!
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

carsi52

Yazın yada ara dönemde ki gazete başLıkLarını görür gibiyim.
Fotospor henry'ye fener forması giydirir.
Sezonun bombası HENRY FENERDE !
Bölünür senin için uykular!

ZeMaHŞeR

Fotospor bugün yazdı... yakında kaan'ın da dediği gibi ezik forması giydirir :D
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK