Ana Menü

Aziz Yıldırım'a Protestolu Karşılama!

Başlatan saldır beşiktaş, Eylül 25, 2008, 23:02:34

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

karşılaşacak olan Fenerbahçe akşam saatlerinde Sivas'a geldi. Havaalanındaki Genç Fenerbahçeliler, Aziz Yıldırım aleyhine slogan atıp, pankart açtı.   Sivasspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, saat 18.45'te özel uçak ile Sivas Havaalanı'na iniş yaptı. Kafileden yönetici Mahmut Uslu en önde uçaktan inerken, hafif sakatlıkları bulunan Semih, Edu ve Alex de kafilede yer aldı. Kafileye, havaalanında Sivas Fenerbahçeliler Derneği ve minik taraftarlarca çiçek verildi.
Alan dışında ise kafileyi Sivas Genç Feherbahçeliler üyesi bir grup sloganlar ile karşıladı. Grubun, "Tek kimlik Aziz", "Kandırılmış Anadolu çocukları", "Bizi bitivemezsin, padişahım çok yaşa", "Aziz Yıldırım çarpsa bile" yazılı pankartlar açtığı görülürken, Amigo Sefa lehine tezahüratlarda bulunmaları dikkat çekti. Taraftarlar, "Bu devirde kimse sultan değil, padişah değil Aziz Yıldırım" diye tempo tuttu. Fenerbahçe kafilesi, kendisi için ayrılan otobüse bindikten sonra şehir merkezine hareket ederek, kalacağı Büyük Otel'e vardı.

Kaynak: Hürriyet
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

keskinli

anlasilan baskanla taraftar arasindaki ucurum iyice büyümüs
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

+18 !

carsi52

Bölünür senin için uykular!

NoPasaran

Genc fb

sitesinde

azizenin "r" si ile dalga geçti

işler karıştı :)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Non Mollare Mai

Güzel güzel. Böyle devam edin çocuklar. İnanın çocuklar.
edit

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

BerkAy1903

19o3

husoeagle

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

cassa23

yenilgiden sonra dahada kötü olur inş

eyup1903

NoPasaran

Alıntı yapılan: NP - Eylül 26, 2008, 13:37:00
Genc fb

sitesinde

azizenin "r" si ile dalga geçti

işler karıştı :)

Başkana bu yapılırmı ya  :ahaha :ahaha

Eziklerr

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

TurkishTank

ya bunlarin "bu devirde kimse padisah degil....." diye dedikleri slogan cok komik geliyor bana...sanki sarkiyi seslendiriyorlar...sonra bi anda "ulan bizim bu sloganda bi tuzumuz bulunmasi lazimmis" diyerek..sloganin icine "aziz yildirim" eklediler...al sana slogan...cok basit ve komik.. :)
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

ist.hatirasi/3-4

YÖNETİM İSTİFA !!!