Ana Menü

Leverkusen Eren'in Peşinde

Başlatan saldır beşiktaş, Eylül 22, 2008, 15:42:05

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Alman Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayer Leverkusen, İsviçre'nin FC Basel takımda oynayan Eren Derdiyok'u transfer etmek istiyor.

Alman spor dergisi Kicker'de yer alan haberde, Leverkusen'in gelecek için bir takım kurmaya erken başladığı, FC Basel'de oynayan Eren ile görüşmelerin çok ileri safhada olduğu belirtildi.

Haberde, FC Basel'in Şampiyonlar Ligi'nden elenmesi durumunda, 2010 yılına kadar Basel ile sözleşmesi bulunan Eren'in Leverkusen'e gelme olasılığın artacağını, sözleşmesinin bitiminden 1 yıl önce veya bu sezonun ilk yarsında Leverkusen'e gelebileceği ifade edildi.

Haberde ayrıca, Bundesliga takımlarından TSG Hoffenheim'ın da Eren'in peşinde olduğu kaydedildi.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

carlito1903

Arsenal devredeydi yanılmıyorsam Eren için, Leverkusen'e gitmesi sürpriz olur benim için...

keskinli

leverkusene gelmesi en iyisi
leverkusende fazla yipranmadan dünya kamuoyunun göz önünde olur
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin