Ana Menü

Hakemler Paralarını Alamıyor

Başlatan saldır beşiktaş, Eylül 20, 2008, 13:43:01

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Milliyet gazetesi yazarı Cemal Ersen, bugün kaleme aldığı yazısında, sezon başından bu yana liglerde görev yapan hakemlerin tek kuruş maç tazminatı alamadığını belirtti ve federasyonu uyardı.   Cemal Ersen'in yazısında hakemlerin paralarını alamadığına yönelik ifadeleri:
Adı Türkiye Futbol Federasyonu. Ülkenin en yüksek bütçeli özerk kuruluşlarından biri. Neresinden bakarsanız yılda 150 milyon YTL'lik bir paraya hükmediyor.

Peki böyle dev bütçeli bir kurum için yüz bin YTL'nin sözü olur mu?

Olmaz, olmamalı. Üstelik konu hakemler ise.
Federasyon Başkanı sayın Mahmut Özgener'in durumdan haberi var mı bilmiyorum. Ama şu olay bile kurumsallaşma adına arpa boyu kadar yol alınmadığının göstergesi.

Olay diyorum, çünkü sezon başından bu yana liglerde görev yapan hakemler tek kuruş maç tazminatı alabilmiş değil.

Hepsi cebinden harcıyor. Kiminin kredi kartlarının limiti dolmuş, kiminin eşe dosta borcu birikmiş. Hesaplar şiştikçe şişiyor.

İnanmayacaksınız ama 5 Ağustos'ta yapılan seminere katılan hakemlerin yol harcırahları bile hâlâ ödenmemiş.

Bu arada maçlara giden temsilcilerin, gözlemcilerin ve MHK üyelerinin paralarını tıkır tıkır aldıklarını da belirtelim. Ne yaman çelişki değil mi?
Haftalar süren seminerler düzenleyecek, talimatlar yağdıracak, hatasız maç yönetmelerini isteyecek, sonra hakemini üç kuruşa muhtaç edeceksin.
Ayıptır. En azından emeğe saygısızlıktır.
Haa, amacınız hakemin burnunu sürtmek yöneticilerine biat etmesini sağlamaksa...
Aman dikkat edin, başınız ağrıyabilir.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

carsi52

KlüpLerden yeterince para aLıyorsunuz zaten.
Bölünür senin için uykular!

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Alp Erdem

fenerden sadece para almıyorlar ki başka şeylerde alıyorlar