Ana Menü

Beşiktaş - Fenerbahce Efsane Mac (3-4) Full Mac

Başlatan DReieCK, Ocak 15, 2007, 14:30:14

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

berk1172

ezik p...ler yeter artık yeter kendi bestenizi yapın eziklikten çıkıp insanlığa sapın sözleri değiştirince yeni beste oldu sanmayın dolmabahçeye gelin biraz bizi örnek alıın...

black-eagle

bu sevda bitmez hasret bitmez isteyen gider hiç farketmez bu alemde cArsi  herşeye karşı allah affeder cArsi affetmez!!!

carsi52

Bölünür senin için uykular!

Delirdik

bu maçı varya unutamam ya LokaLi yıkmıştık resmen :)
eLine, emeğine sağLık
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

ugur24

o gün unutulur mu yaa..iskelede olanlar,biber gazları,maç anı,susuzluktan dudaklarımızın hali,maçtan sonra polis kordonuyla kadıköyü inleterek iskeleye gidişimiz,o kadar çok şey varki anlatılacak...hayatımın en güzel günüydü..görüntüler için teşekkürler..

noumAyberk

Unforgiven

Ben  bu maça gitidim allah allah başima gelmeyen kalmadı yanımda üstteymen  ;) bende teymen rütbe farkı var koray golu atdı ben heyecandan gooolllllll diye bır fırlarsın üsteymenin sirtina beraber bağirişiyoruz golllllll diye neyse aradan zaman geçti maç bitdi üstteymen; teymenim bayada ağirmişsiniz dedi ben anlamadım önce sonradan düştü jeton allahım allahım dedim. allahtan aramız iyide artık geyık oldu, her maç muhabeti açildğinda teymenim ben sizle maça gelmem diyor gülüyoruz :)  asteğmen fenerli olunca iyi geyık oluyor :) bende ona salliyorum.
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

CooLDumaN

Her ızledıgımde tuylerım dıken dıken oluyor. helal olsun o duyguyu bıze yasatanlaraa :alkis :alkis :bjk2
Dizlerini çökerek yaşayacağına..

ayaklarının üstünde öl!

2 dia 2 muerto

paylasımın ıcın saol da.madem bu kadar arsiv koyacaktın bunları bir baslım altında toplasan olmuyormuydu

Adriano

Unutulmaz maç.. Kadıköy Hatırası.. Saol Paylasim icin..
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..