Ana Menü

Konya'da Raşit Çetiner ile yollar ayrıldı

Başlatan carlito1903, Eylül 17, 2008, 19:24:14

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

Turkcell Süper Lig'in 2008-2009 sezonunda ilk teknik direktör ayrılığı Konyaspor'da yaşandı!.. Yeşil beyazlı takımda Teknik Direktör Raşit Çetiner'in görevine yönetim tarafından son verildi!..

Konuyla ilgili olarak MARATON.COM.TR'ye konuşan Raşit Çetiner, "İşimize son verildi. Bunun nedeniyle ilgili de şu ana kadar bir açıklama yapılmadı" dedi.

Böylece Turkcell Süper Lig'de 2008-2009 sezonu başladıktan sonra işine ilk son verilen teknik adam Raşit Çetiner oldu!.. Sezon öncesi de Antalyaspor, Hikmet Karaman ile yollarını ayırmış ve yerine Joseph Jarabinski'yi getirilmişti.

Konyaspor kulübü de resmi internet sitesinen bir açıklama yaparak, Raşit Çetiner ile yollarını ayırdıklarını doğruladı. Yeşil beyazlı kulüpten yapılan açıklama şöyle;

-RAŞİT ÇETİNER İLE YOLLARIMIZ AYRILDI-

Kulübümüz Teknik Direktör Raşit Çetiner ile yaptığı görüşme sonrası karşılıklı anlaşmaya vararak yol ayrımına gitti. Kendisine bugüne kadar Kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, bundan sonraki yaşantısında başarılar diliyoruz.

Kulübümüz Teknik Direktör Raşit Çetiner ile bugün öğle saatlerinde yapılan görüşme sonrası alınan kararın ardından karşılıklı anlaşmaya vararak yol ayrımına gitti.

Alınan bu kararın hem Konyaspor, hem de Raşit Çetiner adına hayırlı olmasını dilerken, kendisine bugüne kadar Kulübümüze vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşantısında başarılar diliyoruz.

KONYASPOR KULÜBÜ

CR7

bravo helal olsun tebrikler

dememiz mi gerekiyor
hem de 3. hafta
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Kralkartal21

Ben Eskişehir'den bekliyordum ilk önce.. :P
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.