Ana Menü

Antrenmanı Bastılar

Başlatan saldır beşiktaş, Eylül 17, 2008, 18:36:22

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Romalı kızgın taraftarlar, Şampiyonlar Ligi'nde Cluj karşısında alınan 2-1'lik mağlubiyetin ardından kulübün Trigoria'daki antremanına giderek Luciano Spalletti'ye tepki gösterdi.

Yerel saatle 12'de antremanı başlatan teknik direktör Spalletti'nin etrafı birden kızgın Roma taraftarlarıyla doldu. Teknik direktörlerinden takımdaki başarısızlığın hesabını sormak isteyen Romalılar Spalletti'nin antreman sahasına girmesini engelledi.

Spalletti, etrafındaki kızgın kalabalığı sakinleştirmek ve olayların büyümesini önlemek için açıklama yapmayı kabul etti. Romalı taraftarlar hocalarına ilk olarak "Sahada neden oyuncuların kendilerine güveni yok? Oyuncular küçük kız çocukları gibi" şeklinde bir soru yönelttiler.

Taraftarlardan ilk olarak sakin olmalarını isteyen tecrübeli teknik adam, "Lütfen sakin ol. Bu tavrın doğru olduğunu düşünmüyorum" demekle yetindi.

İtalya'dan alınan haberlere göre Spalletti, etrafındaki taraftarlardan kurtulup antreman sahasına girebilmek için çitlerden atlamak zorunda kaldı. Daha sonra yerel polis çağrılarak kalabalık dağıtıldı.

Aslında bu Romalı taraftarlar, takımlarının kötü skor almasının ardından ilk kez böyle davranmıyorlar. 2005 yılında taraftarlar bu sefer de antreman sahasına atlayıp futbolculara saldırmaya çalışmış ancak araya giren Francesco Totti sayesinde olaylar çığrından çıkmamıştı. (goal.com)
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

BerkAy1903

Kendi Evinizde 1-0 Öne Geçiyosunuz,Ardından Cluj Gibi Bi Takıma 2-1 Yeniliyosunuz..

Başka Bişey Yapmadıklarına Dua EtsinLer :)
19o3

CR7

febeliler de dövmüşlerdi galiba :D
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Guti ORÇ.

fb pendik olayı gibi :D :D :D

laziolular bununla az dalga geçmemişlerdir :D

Mattech

Taraftarlar  Göz dagı vermiş ama ROmalı Futbolcular akıllanmamış heralde.. elenirlerse vay haline...
Sosyal içerikli mesaj:
Irak savaşında 1 milyonu aşkın masum öldü Kimse ses Cıkartmadı.. İnsanlardaki bu gazze sevgisi nedir anlamadım :s ... Yoksa Türklere özgü bir paradox mudur mu? kendi içimizde çatışıyoruz..

ilhan mansız_melis

Adamlar hakkılar gerçi Cluj Ş. L. katıldığına göre iyi bir takım ama sen Roma'sın ya iyi başka bişey yapmamışlar
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.