Ana Menü

İstanbul'a Aşık Oldum

Başlatan saldır beşiktaş, Eylül 14, 2008, 11:38:04

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

(A) Milli Basketbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası eleme grubunda 77-65 yendiği Fransa'nın NBA'de oynayan oyuncusu Rony Turifa, Türk Milli Takımı'nda çok iyi oyuncuların olduğunu belirtti.

Turifa, Basketbol Federasyonu'nun internet sitesine verdiği röportajda, (A) Milli Takımı daha önce izlediğini ifade ederek, şunları kaydetti:

''Çok iyi bir takıma sahip olduğunuzu biliyordum. Türk Milli Takımı'nda gerçekten çok iyi oyuncular var. Hidayet Türkoğlu, Kerem Gönlüm, Kerem Tunçeri ilk aklıma gelen oyuncular. Türkiye karşısında çok zorlanacağımızı biliyordum, öyle de oldu. Şu an gruplardaki ikinci mağlubiyetimizi aldık. Bundan sonra oynayacağımız Belçika maçı bizim için çok önemli. Türkiye'ye karşı da kendi evimizde galip gelerek bu maçın rövanşını almak istiyoruz.''

Türkiye ve İstanbul'a ilk kez geldiğini belirten Fransız oyuncu, şöyle devam etti:

''İstanbul'a aşık oldum diyebilirim. Çok güzel bir şehir. Hatta şimdiden buradan nasıl ev alabileceğimi araştırmaya başladım. İstanbul'un tarihi ve kültürü beni derinden etkiledi diyebilirim. Birçok tarihi eser var ve bunları görmek ayrı bir keyif. İnsanlar dost canlısı. Yemeklere de ayrıca hayran kaldığımı söyleyebilirim. Daha gelir gelmez 5 porsiyon kebap yedim. Burada her şey çok güzel. Umarım yeniden buraya gelirim.''   ;D
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ilhan mansız_melis

Herkes de İstanbul'a aşık oluyor ne memleketmiş be
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

BerkAy1903

İstanbuL'da Sana Aşık Olmuş ;D
19o3

RCA

5 porsiyon kebap hayvan :D:D
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

Alp Erdem

valla gitmediğim için aşık olma şansın yok ;D

carsi52

İstanbuLda sana küsmüş canım ;D
Bölünür senin için uykular!

Guti ORÇ.

K.D

valla ben gittim ama aşık olmadım hasta oldum ama ciddi ciddi hasta oldum 3 güğn yattım durdum yaw
ne memleketmiş bizi hasta etti hemen:)
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)