Ana Menü

Hollanda Eredivisie 2008-2009 Sampiyon AZ Alkmaar

Başlatan saldır beşiktaş, Eylül 13, 2008, 16:14:59

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Avrupanın açık ara en çok gol atılan ligi maçları çok zevkli ve gollü geçiyor
Sizce bu ligin şampiyonun kim olur?
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ZeMaHŞeR

ajax ve Psv yarışır.. Mutlu sona yine PSV ulaşır...
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

BerkAy1903

19o3

CR7

sonuna kadar ajax'lıyım

nedense bi sempatim var ajax'a
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

carsi52

Bu ligde kimin şampiyon oLcağını tahmin etmek gerçekten çok zor.
Bölünür senin için uykular!

[KralKartal]

Bu sene herhalde feyenoord ile Psv  cekisirler..

ajaxtan cacik olmaz bu sene...van Basten olayi maglum, hic begenmiyorum
ki zaten Ajax = fener bu hollandada :)

Iddaa oynayanlara tuyom ADO DEN HAAG bu sene fark yapacak
kadrolari iyi, ustlere oynayacaklar, iyi maclar cikartirlar..

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

ilhan mansız_melis

Alıntı yapılan: MuRaT - Eylül 13, 2008, 16:22:25
ajax ve Psv yarışır.. Mutlu sona yine PSV ulaşır...
Ben de Murat abiye katılıyorum
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

BerkAy1903

19o3

BerkAy1903

19o3

ZeMaHŞeR

aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

BerkAy1903

19o3

BerkAy1903

19o3

BerkAy1903

19o3

saldır beşiktaş

Hollanda Ligi'nin iki köklü takımının karşı karşıya geldiği üçüncü hafta mücadelesinde, Ajax'ın iki kez öne geçmesine rağmen Feyenoord beraberliği yakalamayı başardı ve mücadele 2-2 sona erdi.
Karşılaşmanın ilk yarısına Feyenoord takımı başlarken, ilk dakikalar genelde orta saha mücadelesi içerisinde geçti. İlk yarının ortalarına doğru karşılıklı ataklar gerçekleşirken, Ajax 39. dakikada gelişen atakta, savunmanın da büyük hatası sonrası Sarpong'un vuruşunda 1-0 öne geçti ve karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına ev sahibi Feyenoord hızlı başladı. Özellikle sol kanattan üst üste ataklar geliştiren Feyenoord, Danimarkalı golcüsü Tomasson'un 50. dakikada yaptığı kafa vuruşunda gelen golle eşitliği yakaladı.

Golden sonra maç tempo kazandı. İki takım da karşılıklı gol fırsatları yakaladılar. Mücadelenin 69. dakikasında sağ kanattan Suarez'in getirdiği topa, ceza sahası içinde düzgün bir vuruş yapan Huntelaar Ajax'ı 2-1 öne geçirdi.

Karşılaşmanın 86. dakikasında ev sahibi ekip Feyenoord penaltı kazandı. Tomasson atışı gole çevirerek skora tekrar eşitlik getirdi: 2-2.

İkinci kez beraberliğin ardından sahada gerginlik arttı ve bir faul sonrası futbolcular arasında kısa süreli tartışmalar yaşandı.

Karşılaşmada başka gol olmayınca mücadele 2-2 eşitlikle sonuçlandı.

Medyaspor

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

[KralKartal]

PSV 1-1 berabere kaldi, Feyenoord yenildi yine...

yani heyecan devam ediyor
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi