Ana Menü

Messi Çok Aç Gözlü

Başlatan saldır beşiktaş, Eylül 11, 2008, 20:31:08

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Diego Maradona, Lionel Messi'nin çok açgözlü olduğunu söylerken Arjantin'in eleme maçlarını domine edememesine hayıflandı.

Arjantin'in efsanesi 1-1 biten Peru maçı hakkında hayal kırıklığını gizlemezken, takımın yeniden dünyanın en iyisi olması için bir şeylerin değişmesi gerektiğini belirtti.

Messi bu sezon da Ballon d'or için en büyük adaylardan biri ancak Maradona'ya göre eğer yıldız oyuncu gerçekten en iyi olmak istiyorsa daha çok takım için oynaması gerekmekte.

"Messi şu anda sadece Messi için oynuyor. Takım arkadaşlarını unutuyor. Eğer biraz daha Agüero ve Riquelme ile uyumlu olsa skor daha değişik olurdu"

"Umarım daha da ilerler ve beni geçer, bu Arjantin için harika olur"

Maradona aynı zamanda takımın Peru karşısında uzatma dakikalarında yediği golle galibiyeti kaçırmasından mutsuz.

"Takımın baskı yiyerek maçın sonunu getirememesi beni endişelendiriyor" (goal)
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ilhan mansız_melis

bu Maradona'nın da Messi ile ne alıp veremediği var acaba gerçi söylediklerinde halkı da olabilir
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Guti ORÇ.

Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Eylül 12, 2008, 15:11:51
bu Maradona'nın da Messi ile ne alıp veremediği var acaba gerçi söylediklerinde halkı da olabilir
çünkü takımın diğer yıldızı agüero damadı olur maradonanın :D