Ana Menü

Kamptan ayrılmaların perde arkası [Emre - Gökdeniz birbirine girdi]

Başlatan carlito1903, Eylül 10, 2008, 11:56:31

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

Türkiye Futbol Federasyonu "üzerini örtme operasyonlarına" bir yenisi daha ekledi. Sakatlığı ve annesinin sağlığı bahane edilen bu iki oyuncu önce kamptan ayrıldı. Emre ise az önce kampa geri döndü.

Pazar günü akşamı Ali Sami Yen stadyumunda yapılan antrenmanın ardından Gökdeniz Karadeniz ve Emre Belözoğlu'nun, küfürleştiği öğrenildi.

Takım otobüsünde cep telefonuyla konuştuğu belirtilen Gökdeniz'e Emre Belözoğlu bağırarak çıkıştı. Ardından Emre'nin küfür ederek takım arkadaşına müdahelede bulunmasının ardından ikili arasında ağız dalaşı başladığını öğrenildi.

İki oyuncuyu takım arkadaşları sakinleştirirken, sakatlığını bahane eden Gökdeniz Karadeniz dün sabah saatlerinde kamptan ayrıldı.

Bugün ise "annesinin sağlık" problemini bahane ederek kamptan ayrılmak isteyen Emre'ye izin veren Fatih Terim, Fenerbahçeli Milli takım kaptanını telefon ile arayarak kampa tekrardan çağırdığı belirtildi.

Emre kısa bir süre önce kampa dönerek arkadaşlarına katıldı.

Kaynak:medyaspor

-   -   -   -   -

Çok sayın medyamız hadi bakalım irdeleyin bu kavgayı bize yaptığınız gibi...

Ama dikkatli olun İMPARATOR ! size kızmasın sonra...

salvador

Hadi kolpa medya araştır bakalım gücünüz ve yüreğiniz yetecek mi ?
www.cansuyu.biz/forum/index.php

sizleride bekleriz...

Non Mollare Mai

Bizim kavgayla bu tartışmanın arasında çok fark var.
Zaten adı üstünde biri kavga diğeri tartışma ki bizim kavgada takımın iki kaptanı birbirine girdi. Burada sadece ağız dalaşı..

Herşeydende Fatih Terim'e laf sokmayı çok seviyorsun Burak. :)
edit

carlito1903

Birilerinin bu futbol diktatörü megalomana karşı ses çıkarması lazım Anılcım :)

Bu kavgayı haber yapanları kamptan kovar Terim, bundan sonra basın mensupları arasında seçim yapacağım dedi...

TurkishTank

burakcim milli takim biraz baska, ortmelisin boyle olaylari.... ortemiyorsan....katlancan boyle sorunlara...
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

IL Capitano

Alıntı yapılan: TurkishTank - Eylül 10, 2008, 12:07:04
burakcim milli takim biraz baska, ortmelisin boyle olaylari.... ortemiyorsan....katlancan boyle sorunlara...

Ahmet 2 tane Besiktaslinin zar zor girebildigi milli takima ne olursa olsun valla..
niye ustu örtulsun ki?  Besiktasa gelince nerdeyse BBC ye bile cikacakti haber.
Terim Emreyi bugun 90 dakika daha oynatirsa hafta sonu fenerin macina tam olarak hazir olur yani..helal olsun..
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

erkann

+18 !

TurkishTank

haklisiniz...ya bende terim fanatigi degilim...sif gaz'la gidiyor takim...bu gaz'da bazen boyle ters donuyor... ama olan oluyor... ortmelisin... diyom... kendini buyuk goruyorsan..ortebilmelisin...
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

erdinc1926

K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

saldır beşiktaş

hadi abartın bu olayıda iboların kavgası gibi
ama nerde öyle bir korku varki bir yerlerinde o korkudan ağzlarını açıp bir laf edemezler
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

husoeagle

eğer bu haber doğruysa fatih terim emreyi kollamış gökdenizi feda etmiş yazık valla

ist.hatirasi/3-4

YÖNETİM İSTİFA !!!

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

eRe

www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi