Ana Menü

Gole sevinirken ayağını kırdı

Başlatan Non Mollare Mai, Eylül 09, 2008, 23:28:07

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Non Mollare Mai

Gole sevinirken ayağını kırdı!         

David Beckham'ın transferiyle gündeme gelen Los Angeles Galaxy'nin hafta sonu oynadığı maçta ilginç bir olay meydana geldi.Los Angeles Galaxy'nin Real Salt Lake ile karşı karşıya geldiği maçta gol atan Arjantinli oyuncu Fabian Espindola, attığı gole sevinirken ayağını kırdı. Üstelik attığı gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Espindola yaptığı açıklamada, başına gelen olaydan utanç duyduğunu söyledi.

Maçın 5. dakikasında gol atan eski Boca Juniorslı oyuncu sevincini orta sahada taklalar atarak gösterdi. Ancak oyuncunun sevinci kısa sürdü. Espindola, ayakları yere basınca sendelemeye başladı ve yardım ekiplerinin müdahalesi sonrası ayağını kırdığı anlaşılan oyuncuya bir kötü haber de hakemden geldi. Maçın hakemi oyuncunun attığı golün ofsayt olduğunu belirterek, golü iptal etti. Maç 2-2'lik beraberlikle sona erdi.

Altı hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Arjantinli oyuncu, maç sonrası şu açıklamalarda bulundu:
"Başıma gelenlere inanamıyorum ve gerçekten çok utanç duyuyorum. Bir daha asla bir gole bu kadar sevinmeyeceğim. Daha önce binlerce kez saha içinde taklalar atmıştım, ama olacakları bilseydim asla böyle bir şey yapmazdım."

Alex Ferguson'a şimdi hak vermeye başladım. Çekirge bir zıplar iki zıplar..
edit

gürol

hadi ya bide gol iptal edilmiş :ahaha
Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil, sorduğu sorulardan anlaşılır.
http://gurolbjk.blogcu.com/

erkann

eRe

cok acı bı durum
bı de gol ıptal edılmıs ne sehıt ne gazı hesabı
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

erdinc1926

K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

BerkAy1903

Adam gol attım diye sevinirken dünyası başına yıkılmış (=

Bi de golü iptal etmiş hakem ya ;D
19o3

KeMaL1903

golu attı diye ayağını kırdı bari golü verselerdi
KeMaL AyDıN

ist.hatirasi/3-4

YÖNETİM İSTİFA !!!

carsi52

Bölünür senin için uykular!

ilhan mansız_melis

Üzüldüm ben ya :D
Bi de gol iptal olmuş :D
Öyle takla atan golcülere ders olsun özellikle Martins'e :D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.