Ana Menü

''E.Belözoğlu tam bir karaktersiz''

Başlatan carlito1903, Eylül 09, 2008, 11:15:22

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

Hıncal Uluç'tan Milli Takım Kaptanı Emre Belözoğlu'na çok ağır eleştiri: Karektersiz.

NTV'de yayınlanan 90 Dakika'da millilerimizin Ermenistan maçı ele alındı. Programda milli takımızı değerlendiren Hıncal Uluç sözü Emre Belözoğlu'na getirdi ve Milli Takım kaptanı hakkında çok tartışılacak sözler sarfetti.

İşte o açıklamalar:

'Bu oyuncu nasıl Milli Takım kaptanı oluyor anlamıyorum. Kendine ve takım arkadaşlarına saygısı olmayan karaktersiz biri. İsviçre maçında da gördük. Bunun liderlik vasfı yok. Son 5 yılının yüzde 80'ini sakatlıklarla geçiren ve maçı ancak 60 dakika oynayabilecekken 90 dakika oyunda kaldığı zaman hocasına teşekkür bile eden biri. Böyle karaktersiz birine ben karşıyım. Emre'den kaptan olmaz, lider olamaz. Türk gençlerinin önüne bunu lider diye koyamazsınız'

-    -    -    -    -

Burdan Hıncal Uluç'a helal olsun diyorum...

Kendilerine el kol hareketi yapan küfür eden bi adamcığa ses çıkarma cesaretini gösteremeyen sayın medyamızda açık açık tepki veren tek isim oldu...

kutu

TURKHOOLİGANS!

Sevmek Değil Delilik Bu!

NoPasaran

Önemli bir konu değindiği..

Gerçekten nasıl kaptan olur böyle birt topçu. Takım değiştirmişsin herşeyden nce ve toplumun gözü önünde Galatasaray'a çelme atmış bir oyuncu. GS li taraftarların tepkisi olan bir oyuncudan başka kaptan olacak adam yokmu şu takımda
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

husoeagle

hıncal uluça katılıyorum
bence emre yıldız bile değil

eRe

eee terım beyın bı kendı adamları var bı de o kadar ıyı oynadıkları ıcın tepkı almamak ıcın cagırdıgı kısıler var
emre kendı adamlarından ve kendı adamlarından bırını kaptan yapmazda kımı yapar
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

CR7

çok doğru söylemiş
onun gibiler yüzünden selçuk inanlar,mehmet topuzlar yedek kalıyor
oyundan tuncay gibi adamlar alınıyor
emre seni milii takımda is-te-mi-yo-rum!
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

erdinc1926

ne kadar fenerli varsa milli takımda ya
K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

husoeagle

ZeMaHŞeR

aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

M34

bunu bile kullaniyor fatih terim. annesi kriz gecirmis emrenin, bunun sebebi de medyaymis. onlar cocugu hakkinda kötü seyler söylemisler, oda kriz gecirmis ... ne kadar piskin ve her konuyu kendi lehine sevirmek isteyen insan var ya

carlito1903

Napacağız peki sayın İMPARATOR ! kimsenin annesi kriz geçirmesin diye eleştirmeyelim mi kimseyi oh ne güzel...

Geçmiş olsun Emre'ye ama bu ayrı konu o ayrı konu, hastalıkları kullanarak kendi yanlışlarını örtemezler...

salvador

Helal olsun aynı benim gibisin

made İn R. ivedik
www.cansuyu.biz/forum/index.php

sizleride bekleriz...

Kralkartal21

Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

carsi52

Vay hıncaL uLuç'a bak sen.
Sonuna kadar hakLı bunun gibi birisi nasıL kaptan oLur ya ?
Bölünür senin için uykular!

keskinli

ne yapmiski?
el kol harereketi,geselilere ve febelilere serbest
isvicre macinda bizi rezil edenler bu ülkede bastaci olmadimi?
birakinda emre de kaptan olsun
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin