Ana Menü

Araplar çıldırdı

Başlatan carlito1903, Eylül 09, 2008, 01:25:37

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

Manchester City'i aldıktan sonra Robinho transferi ile büyük ses getiren ve gözünü Avrupa'nın en büyük yıldızlarına diken City'nin Dubai'li yeni sahiplerinin şimdiki hedefleri Liverpool'un efsane futbolcusu Steven Gerrard ve Fernando Torres ile Chelsea'nin Gana'lı yıldızı Michael Essien...

Petrol Milyarderi Arapların bu üç futbolcu için biçtikleri değer ise dudak uçuklatan cinsten:haftalık tam 500.000 Euro yani yıllık 25 Milyon Euro !

Yapılan teklif hakkında konuşan bir yetkili ''Büyük futbolcuların City forması aşkına bize geleceklerini zannetmiyoruz, bu yolla takımı futbolcular için bir cazibe merkezi haline getireceğiz'' diye konuştu...

AsA

Bu isin'de suyunu cikartiyorlar resmen adami sogutuyorlar futbol'dan

eRe

ya bu sımarıklık artık
futbolu katletıyorlar
rakamlarla bu kadar oynanırsa kutuplasma yakındır
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

TurkishTank

hersey para degil... bazi futbolculara milyarlari versaen bile birakmaz bi kulubu...
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

husoeagle

para çıktı mertlik bozuldu
ah ulan lidyalılar ah

salvador

chelse aldımı vay real madrid aldı mı vay araplar aldımı ayyy diyorsunuz iyi ediyor yeni adamlar yanyana
www.cansuyu.biz/forum/index.php

sizleride bekleriz...

+18 !

benim bildiğim gerard hayatta bırakmaz Liverpool'u...

husoeagle

gerrar 4-5 seneye kalmaz bu aldığı parayla oda bi klüp alır :D :D :D :D

carlito1903

Gerrard'ın yerine koysanıza kendinizi bir tarafta yıllarını verdiğin kaptanı olduğun çocukluğunun takımı diğer tarafta ise Milyon Eurolar....

Bazı şeyler paraya değiştirilemez ama sarf edilen rakamlar servet niteliğinde, ben olsam kafam karışır şahsen...

carlito1903

Araplar tarafından satın alındıktan sonra bir çok ünlü futbolcuya talip olan Manchester City, şimdi de Lukas Podolski'yi istiyor.

İngiliz Daily Mirror gazetesi, Premier Lig için güçlü bir kadro kurmak isteyen City'nin, Bayern Münih'in Alman forveti Podolski'yi transfer etmek istediğini bugünkü sayısında okuyucularına duyurdu.

Bayern Münih'te Luca Toni ve Miroslav Klose'nin yedeği olarak kalan, durumdan rahatsızlığını da her fırsatta dile getiren 23 yaşındaki oyuncunun, bu teklife nasıl bakacağı ise henüz belirsizliğini koruyor.

eRe

hayırdır ınsallah araplar ılkkez bır yedek ıstıyor :D :D
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

erdinc1926

şaşırmış bunlar şaşırmış bunlar:D
K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

ZeMaHŞeR

Alıntı yapılan: husoeagle - Eylül 09, 2008, 09:35:49
para çıktı mertlik bozuldu
ah ulan lidyalılar ah

haklısın abi.. o lidyalıların :D
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

Cem Goren

adamlar müsriflikte sınır tanımıyorlar
ama gerrarda birazcık karekterliyse citye gitmez para için liverpoolu satmaz yani 17 yaşındayım gerrardı bildim bileli liverpoolda
araplarda artık işin suyunu çıkardılar endüstriyel futbol yaygınlaşıyor herşey paraya bakıyor

aslında bi ara bizim batuhanıda istemişlerdi şimdi bi kapılarını çalsak aslında onlarda bu müsriflik varken en azından bi 5-10 milyon euroya satar yada kiralardık

şimdi okudum essien i istemişlerdi sakatlanmış 2-3 ay yokmuş nazr değdi adama :)
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Guti ORÇ.

benim bildiğim gerrard liverpoolu bırakmaz milyonlar karşılığında bile...

essien sakatlanmış heralde o transfer de yattı..

torresi bilmem parayı seçermi bilmem...

podolski bu isimler arasında en olabilcek olan...