Ana Menü

"Bayern'e hiç gelmemeliydim!"

Başlatan CR7, Eylül 04, 2008, 13:53:52

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

"Bayern'e hiç gelmemeliydim!"Bayern Münih'te Miroslav Klose ve Luca Toni'nin arkasında kaldığı için yeterince forma şansı bulamadığını belirten Lukas Podolski, Bavyera ekibine gelerek kariyerindeki en önemli hatayı yaptığını dile getirdi. Podolski bu yaz EURO2008 Finalleri'nde oldukça başarılı bir performans sergilemişti. 
Bayern'e hiç gelmemeliydim!

(Ajansspor Dış Haberler Servisi)

"Zamanı geri almam mümkün olsa Bayern Münih'e hiç gelmezdim, bu aktif futbolculuk kariyerimde yaptığım en büyük hatadır. Burada yeterince forma şansı bulamıyorum ve kendimi geliştiremiyorum."

Almanya'nın "Altın çocuğu" olarak değerlendirilen Lukas Podolski Köln'den ayrılıp Bayern Münih'e gelerek çok büyük bir hata yaptığını ve yaşananları değiştirme şansı olsa bu hatayı tekrarlamayacağını ifade etti.

Podolski yurtdışına transferi düşünebileceği sorusunaysa "Neden olmasın?" sözleriyle cevap verdi.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ilhan mansız_melis

Man. City bir ara istiyordu onu ben olsam hemen giderim
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ZeMaHŞeR

aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

keskinli

Alıntı yapılan: NoPasarAn! - Eylül 04, 2008, 15:53:15
Kaça alınır şimdi podolski?
su anki degeri 14 milyon euro,tabii bayern satarsa
mümkün olursa kölne dönmek istedigini acikladi,bayern serbest birakmaya karar verirse
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

carsi52

Bölünür senin için uykular!

CR7

seriçi yollarız
sol beke tello'yu 
sol açığa podolskiyi
cisseyi yedeğe
serdar özkanı ön liberoya

rüştü--- serdar kurtuluş,zapo,toraman,tello---uğur inceman,serdar özkan---holosko,delgado,podolski---bobo

müthiş kadro oldu ;D

her maç 5-6 atarız

CR7

Alman milli takımının patronu Joachim Löw, Lukas Podolski'nin kulübü Bayern Münih ile olan problemin çok yakında çözüleceğini ve bunun genç yıldızı etkilemeyeceğini söyledi.

Hala Almanların altın çocuğu olarak anılan Podolski, geçtiğimiz sezonun aksine bu sene sahada yer alıp oynamak istiyordu ancak forvet oyuncusu sezon açıldığından beri istediğini elde edemedi.

Konu hakkında konuşan Löw, endişe edilecek bir şey olmadığını açıkladı."Dün Podolski ile Bayern'deki durumu ve kişisel görüşleri hakkında konuştum ve ona Bayern'deki insanların (menajer Uli Hoeness ve Jorgen Klinsmann) kendisine güvendiğini söyledim."

"Ona mutsuz olduğunu söylemesinin normal olduğunu ancak asla pes etmemesi ve savaşması gerektiğini belirttim. Sonuçta Bayern'in üç forveti var ve onlarla forma savaşına girmesi lazım."

"Lukas'ın milli takımda önemli bir yeri var. Birçok oyuncudan milli takımlarda böyle performans göremiyoruz bu nedenle onun bu genç yaşında moralini bozmasına izin vermeyeceğim. Zaten uzun bir sezonda onun elbet forma giyeceğini biliyorum." (goal)

Kralkartal21

Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

ist.hatirasi/3-4

gerçkten iyi oyuncu euro 2008de belli etti muhteşem
YÖNETİM İSTİFA !!!

Cem Goren

iyi bi futbolcu ama şu an düştüğü durum baya bi kötü
altın kapılarımız kan oldu tayfun