Ana Menü

Turkcell Süper Lig’de haftanın altın onbiri: 2. hafta

Başlatan CR7, Eylül 02, 2008, 14:49:29

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Turkcell Süper Lig'de haftanın altın onbiri: 2. hafta   
Galatasaray'ın Kayseri'de takılıp; Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un üç puana koştukları Turkcell Süper Lig'in ikinci haftasının altın onbirini seçtik...                               

Kaleci:

De Sanctis (Galatasaray):
Kayserispor'la Galatasaray arasında beklentilerin çok altında bir mücadele ortaya kondu. Ancak maçın ilk devresinde bir kırılma anı vardı. Olembe'nin çok net pozisyonunu nefis bir reaksiyonla kurtardı. Maçın kaderini değiştirdi.     

Defans:    

Roberto Carlos (Fenerbahçe): Yürüyen Fenerbahçe'nin en arzulu oyuncusuydu. İstanbul Belediye'nin eksik kalmasına karşın yüksek fiziksel direnci, oyunu açmak için insiyatif alacak oyuncuların ortaya çıkmasını zorunlu kılıyordu. Deneyimli yıldız, önündeki Uğur Boral her sıkıştığında topu alarak, oyunun yönünü değiştirdi. Hücuma da büyük destek verdi.    

Murat Sözgelmez (Sivasspor): Oyun içindeki sürekliliğiyle dikkat çekiyor. Bazı oyuncular her maçta ne performans alacağınızı bildiğiniz için çok değerlidir. Murat da onlardan. Bu istikrar Sivasspor'un savunma yerleşimine de yansıyor.     

Tomas Zapotocny (Beşiktaş): Beşiktaş'ın yıllardır süregelen savunma zaafı artık çözülüyor gibi. Siyah-beyazlıların yeni transferi neredeyse hatasıza yakın bir oyun oynayarak onu getirenlere moral verdi.    

Mehmet Polat (Gaziantepspor): İstikrarlı çizgisinin üzerine her geçen gün biraz daha fazla şey koyuyor. Hem işi bilerek, hem de yüreğini koyarak sahada. Bu yıl tüm dikkatleri üzerinde toplayacak.    

Ortasaha:    

Cladio Maldonado (Fenerbahçe): Fenerbahçe'nin yeni sisteminde önliberoların üzerine büyük yük düşüyor. Bu görevi geçen hafta Maldonado üstlendi ve hatasıza yakın bir performans sergiledi. Hem pozisyon kaybetmedi, hem pas trafiğini düzenlendi hem de asist yaptı.    

Murat Ceylan (Gaziantepspor): Geçen hafta tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Aynı çalışkanlığını ve verimliliğini bu hafta da gösterdi. Üstelik Ankaraspor karşısında 90 dakika sahada kalmasına rağmen hiç düşmeden oyunun temposuna katkı sağladı.    

Matias Delgado (Beşiktaş): Beşiktaş'ta liderliği resmen devralan Arjantinli, Konyaspor karşısında da eşitliği bozarak takımını öne geçiren isim oldu. Delgado sahadayken Beşiktaş'ın o sahada güveneceği bir şeyler mutlaka var.    

Ibrahima Yattara (Trabzonspor): Takımını sürekli pozitif futbol oynamaya yönlendirdi. İnanılmaz bir feykle kaleciyi yatırarak, nefis bir vuruşla takımını öne geçirdi. Sakatlanıp oyundan çıktıktan sonra maçın lezzeti azaldı.    

Forvet:    

Sercan Yıldırım (Bursaspor): Bursaspor kendi evinde oynadığı zorlu Gençlerbirliği maçını iki golle kazandı. İki golü de Sercan Yıldırım attı. 1990 doğumlu genç yetenek, Bursaspor'un minik takımdan itibaren büyük umutlar bağladığı bir oyuncuydu. Yavaş yavaş Türkiye onu tanımaya başlayacak.    

Daryyl Roberts (Denizlispor): Denizlispor geçen sezon yaşadığı yönetim ve ekonomik sıkıntılarla kadrosunu büyük ölçüde bozmak zorunda kaldı. Bu yıl kolları yeniden sıvayan Horozlar, Trinidad & Tobagolu Roberts'i kadrosuna kattı. O da bu hafta attığı iki golle takımına üç puanı getirdi.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

Mehmet Polat (Gaziantepspor): Şu adam yıLLardan beri iyi ya.
Bölünür senin için uykular!

keskinli

de santics sadece 1 kurtaris yapti haftanin karmasina girdi
nasil bi anlayi bu anlayamadim
jefferson biri penalti olmak üzere sayisiz kurtaris yapti,altin adam olamadi
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Kralkartal21

Katılıyorum..
Jefferson'un kaleye geçmesi lazımdı.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

erkann

Jefferson olabilirdi gerçi ama de santics bir kurtarışı
kayseriyi 3 puandan etti

CR7

Bence kaleci tercihi doğru
de Sanctis kurtarışlarıyla maçı kurtardı 1 puan alınmasını sağladı hele o kale çizgisi üzerinde çıkardığı top 4-4 lüktü
jefferson her ne kadar kurtarış yaptıysa da takımını kurtaramadı.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Cem Goren

jefferson kurtardı ama takımının kaybetmesine engel olamadı
sanctis kurtardı ve 1 puanıda kurtardı aynı zamanda
altın kapılarımız kan oldu tayfun

kutu

omas Zapotocny (Beşiktaş): Beşiktaş'ın yıllardır süregelen savunma zaafı artık çözülüyor gibi. Siyah-beyazlıların yeni transferi neredeyse hatasıza yakın bir oyun oynayarak onu getirenlere moral verdi.
TURKHOOLİGANS!

Sevmek Değil Delilik Bu!

salvador

hayret nasıl alex yok bu kadroda hangi dagda kurt oldu de almadılar
www.cansuyu.biz/forum/index.php

sizleride bekleriz...

Kralkartal21

Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

keskinli

önemli olan futbolcunun oynadigi oyun
sizin kalenize 100 top gelir 98 tane kurtarirsiniz,digerinin kalesine 1 top gelir onu kurtarir
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

cinc

gittin... bense sadece arkandan baktım! söleyecek o kadar çok şeyim wardı ki ama ben söyleyemedim..! sadece baktım...

basariisik

DELGADOOOOOOO

İnş hıc dusmeyecek bu takımdan ....
T9B@$R!