Ana Menü

Bak şu Marcelinho’ya

Başlatan carsiköln, Ocak 14, 2007, 10:44:05

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsiköln

Wolfsburg'a transfer olan yıldız oyuncu için Beşiktaş'ın devreye girdiği ancak Sambacı'nın teklifi geri çevirdiği ortaya çıktı. Siyah-Beyazlı ekibe gelmeyi reddeden tecrübeli futbolcu, yeni takımına da Kara Kartal'ın en önemli ismi olan Ricardinho'yu önerdi.
14.01.2007

Antalya'da görüştüler
Müthiş takas askıda kaldı... Transferde ince eleyip, sık dokuyan Beşiktaş'ın Marcelinho için Trabzonspor'un kapısını çaldığı ve Sambacı'yı son anda elinden kaçırdığı ortaya çıktı. Antalya'da bir araya gelen Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ile Trabzonspor'un patronu Nuri Albayrak'ın transfer konusunu gündeme getirdikleri, Siyah-Beyazlılar'ın Eller ve Stepanov'un yanı sıra Marcelinho'yu da istediği öğrenildi.

'Gilberto söylemişti!'
Albayrak'ın, 'Kleberson'u istiyoruz' önerisine Yıldırım Demirören'in, "Oyuncumuzu sezon bitimine kadar size kiralayabiliriz. Ancak biz de Marcelinho'yu renklerimize bağlamak isteriz" dediği ve iki kulüp başkanının anlaşmaya vardığı bildirildi. Ancak gelişmelerden haberdar edilen Marcelinho, "Türkiye'ye gelmek benim için hataydı. Hatta bir dönem Beşiktaş'ın istediği Gilberto gitmememi söylemişti. Hata ettim" diyerek öneriyi geri çevirdi.

Aracılığa soyundu
Wolfsburg'a dün imza atan Sambacı, Beşiktaş'a bir darbe de Almanya'da vurdu. İkinci yarı öncesinde Kara Kartal'ın en büyük kozu Ricardinho'ya talip olan Alman ekibi için Marcelinho'nun aracı olduğu bildirildi. Kleberson'u elden çıkarmayı planlayan Siyah-Beyazlı yönetimin, Ricardinho'ya gelecek teklife nasıl bir yanıt vereceği merakla bekleniyor. Wolkswagen'in sponsorluğunu yaptığı Wolfsburg, Rico için 4 milyon Euro'yu gözden çıkardı.

Orhan YILDIRIM
Inadina Beşiktaş

Adriano

Yok daha neler... Kleberson gitsin, gitmeli ama Rico Paşa'yı salmayız... Maclarda onun sayesinde havaya giriyoruz.. Rica gidemez hicbiryere..
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

berk1172

ezik p...ler yeter artık yeter kendi bestenizi yapın eziklikten çıkıp insanlığa sapın sözleri değiştirince yeni beste oldu sanmayın dolmabahçeye gelin biraz bizi örnek alıın...

eRe

rıco nun gıdecegını hıc sanmıyorum.hatta bjk nın marcelınho yu ıstedıgını de sanmıyorum.cunku rıco ve delgado varken oraya bı adam ıstenecek kadar cılgın olamaz herhalde yonetım.o yuzden bu haberın bastan sona yalan oldugunu dusunuyorum
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

rico_ pasa

valla rico isterse gider tigana ile anlasamıyor tigana onu da harcar siz rahat olun
Adaletin Bittigi Yerde TÜRK'ÜN Kudreti Başlar.

Unforgiven

Ya Haberin altındaki ismi kimse görmemiş herhalde ya bu adam balon haber yapmakta üstüne yok ya, paso sallıyor salladıkca sallıyor ya Rico gitmez bir yere, postada bugun beşiktaştakı hiç bir yabancı mutlu değil marcelınho demiş Ricardınho 'da  :9 uleyn ne güldüm yaa ,Yalan boğdu ORHAN YILDIRM İYİCE SENİ, YALAN OLDUN  :bjk2
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

carsi52

Alıntı yapılan: Adriano 1903 - Ocak 14, 2007, 10:50:50
Yok daha neler... Kleberson gitsin, gitmeli ama Rico Paşa'yı salmayız... Maclarda onun sayesinde havaya giriyoruz.. Rica gidemez hicbiryere..

sana katılıyorum.haklısın.
Bölünür senin için uykular!

black-eagle

bu sevda bitmez hasret bitmez isteyen gider hiç farketmez bu alemde cArsi  herşeye karşı allah affeder cArsi affetmez!!!

yuNuS1903

RİCO  giderse iş biter öbbür futbolcuların nerdeyse yarısı cacık gibi bana  göre 

Spy radamantis

Rico paşa mutlu olacagini söylemişti
BaBalaR CorTLaMaZ

pascal24

bu rico paşa bu taraftarı bırakıp gitmez arkadaşlar....
Köylü Köylü FERİKÖY'lü.......

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin