Ana Menü

Golden League

Başlatan saldır beşiktaş, Ağustos 28, 2008, 13:23:07

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Sanırım bu organisazyona'da bir parantez açmak lazım Zürih Gp'si var Bolt yine 100 metrede yarışacak bir rekor daha izleyebiliriz Bolt'tan :)
İzlemek İzleyenler için söyliyim yarın 21:00'da Ntv Spor'da

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Cem Goren

uzmanlar bolt için 100m yarışlarında son metrelerde biraz daha ciddi olsaydı 9:52 koşardı dediler,
bolt bence bugun biraz daha geliştirecek rekoru
altın kapılarımız kan oldu tayfun

ZeMaHŞeR

Basketbol maçından sonra başlayacak.. alt yazıda söyleyip duruyorlar...
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

saldır beşiktaş

bolt bu yarışta kendini fazla zorlamadı ilerleyen hafatalarda rekor gelebilir
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

saldır beşiktaş

bugün saat 21:00de yine ntv spor ekranlarında golden legaue heycanı var kaçırmayın derim
100 metrede tyson gay,asafa powell,usain bolt koşucak bolt bu sefer o kadara rahat değil powell zorluycaktır bolt'u :)

carlito1903

Bolt burda da zirveyi kimseye bırakmadı ve 1. oldu ama A.Powell baya bi zorladı Bolt'u bu sefer...

9.77 ile koştu Bolt bu arada...