Ana Menü

Usian Bolt koşmadı uçtu. Şimdide 200 mt Dünya Rekoru

Başlatan NoPasaran, Ağustos 20, 2008, 17:46:16

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

FLAŞ! BOLT KOŞMADI UÇTU!
20.08.2008 17:23
Yine Bolt, yine rekor! Dünya'nın en hızlı atleti Jamaikalı Usain Bolt, 200 metre finalinde ABD'li eski atlet Michael Johnson'un rekorunu tarihe gömerek 19.30 ile dünya rekoru kırdı.

Ayrıntılar birazdan...
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Yine Bolt, yine rekor!  2008 Pekin Olimpiyat Oyunları'nın en çok dikkat çeken isimlerinden Jamaikalı atlet Usain Bolt, erkekler 100 metre finallerinin ardından 200 metrede de dünya rekoru kırarak altın madalyanın sahibi oldu.

Jamaikalı ünlü atlet Usain Bolt, Pekin Olimpiyat Oyunları'na damgasını vurmaya devam ediyor. Usain Bolt, 100 metre erkekler yarışını dünya rekoru kırarak kazanmasının ardından 200 metre finallerinde de 19.30 saniyelik derecesiyle yeni bir dünya rekoru kırıp olimpiyat şampiyonu olarak altın madalyanın sahibi oldu.

Yarın 22. doğum gününü kutlayacak olan Bolt, 200 metre finallerinde de tıpkı 100 metre finallerinde olduğu gibi rahat bir yarış çıkardı ve rakiplerinin açık ara önünde birinci oldu. Usain Bolt, yine yarıştan sonra ayakkabılarını çıkartarak taraftarlara şov yaptı.

Usain Bolt, Olimpiyat Oyunları'nda hem 100 metrede hem de 200 metrede altın madalya kazanan ender isimlerden birisi olarak olimpiyatlar tarihine geçerken, 24 yıl aradan sonra bunu başaran ilk isim oldu.

Usain Bolt'un yarın doğum günü olması sebebiyle yarışın yapıldığı stadyumda onun için özel doğum günü şarkısı çalındı.

Kaynak : İHA
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Guti ORÇ.

nası bi insan helal olsun valla ne yiyip ne içiyo maşallah..

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

saldır beşiktaş

usain bolt uzaylı kılığında bir insan fizik kurallarını yıkıyor adam bir adımı 2.62 santim
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

TurkishTank

15 yasinda dunya kucukler sampiyonuydu...suanda vucutunun tam potansiyeline yakin bi zaman geciriyor...aslinda bi iki sene sonra gorun bu cocugu...
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

RCA

süper bi herif hem eğlenceli hemde işini çok iyi yapıyor.. dünyann gelmiş geçmiş en übüyük sporcularından birisi olucak atletizimde! şimdi amacı 100m de 9.60 ın altına inmek johnsonun röportajında 2. ferrari diye tanımlmış ve ayrıca da 400 m de bu denli başarılı olabileceğini denmiş ama kendi rekorunu kırmasının zor olduğunu sölemiş..
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

beckyZWICKY

tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

saldır beşiktaş

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

beckyZWICKY

tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi