Ana Menü

Olimpiyatların Yıldızı

Başlatan saldır beşiktaş, Ağustos 19, 2008, 11:43:57

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba71

Amerikalılarında önemli bir kısmı afrikalı asıllı ama sonucta abd vatandaşı.

Boltta jamaikalı .

jamaikalı sprinterler senin tahmin ettiğin şartlarda yetişmiyor.

Gerekli bütün imkanları var hiç bi jamiakalı sprinter abdde calışmıyor mesela hepsi kendi ülkesinde.
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

saldır beşiktaş

Alıntı yapılan: akbaba71 - Ağustos 22, 2008, 14:38:39
Amerikalılarında önemli bir kısmı afrikalı asıllı ama sonucta abd vatandaşı.

Boltta jamaikalı .

jamaikalı sprinterler senin tahmin ettiğin şartlarda yetişmiyor.

Gerekli bütün imkanları var hiç bi jamiakalı sprinter abdde calışmıyor mesela hepsi kendi ülkesinde.
bunu bilmiyordum bak bilgilendirdiğin iyi oldu ama sonuçta bolt gibi 1.96'lık adamın hem 100 metre hem 200 metre rekorunu kırması fizik kanunlarını bile yerle bir ediyor adam sen beni phelps konusunda yanlış anlşadın galiba ben phelps başarılarını küçümsemiyorum sadece bolt'un daha çok ön planda olduğunu söylüyorum :)
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

akbaba71

Alıntı yapılan: saldır beşiktaş - Ağustos 21, 2008, 11:08:58
phelps isterse 10 madalya daha alsın bu olimpiyatların yıldızı tartışmasız artık bolt

böyle demişsin işte eren nesini yanlış anladım  :)

ilerde 100 metrede ve 200 metrede birileri dünya rekoru kırabilir ama bi olimpiyatta 8 altın alınabilir mi veya 14 tane altına 2 olimpiyatta ulaşılabilir mi imkansız bence yaptığı..

herkesin görüşüne saygım var tabi.
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

saldır beşiktaş

Alıntı yapılan: akbaba71 - Ağustos 22, 2008, 14:59:49
Alıntı yapılan: saldır beşiktaş - Ağustos 21, 2008, 11:08:58
phelps isterse 10 madalya daha alsın bu olimpiyatların yıldızı tartışmasız artık bolt

böyle demişsin işte eren nesini yanlış anladım  :)

ilerde 100 metrede ve 200 metrede birileri dünya rekoru kırabilir ama bi olimpiyatta 8 altın alınabilir mi veya 14 tane altına 2 olimpiyatta ulaşılabilir mi imkansız bence yaptığı..

herkesin görüşüne saygım var tabi.
yaptığı tabiki çok büyük bir olay tabiki bahadır  ben birazda o anda bolt'un kırdığı rekorun havası içindeydim phelps'in başarısı küçümsenemez ve bi daha tekrarlanıcağını sanmıyorum ama yine diyorum bolt hem sempatikliğiyle hemde kırdığı rekorlarla biraz daha ön planda :)
o mesajıda sildim şimdi kimse yanlış anlamasın
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan