Ana Menü

Olimpiyatların Yıldızı

Başlatan saldır beşiktaş, Ağustos 19, 2008, 11:43:57

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

evet olimpiyatların bitmesine az bir süre kaldı bu olimpiyatlarda bir çok rekorora tanıklık ettik ama bu iki isim diğerlerinden  daha fazla öne çıktılar sizce kim olimpiyatın yıldızı olur?

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

CR7

Michael Phelps
her branşta kırdığı rekorlarla
bir olimpyatta aldığı 8 altın madalya rekoruyla
tüm zamanlarda aldığı 14 altın madalyayla benim adayım Phelps.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Batuhan

bence bolt
100 metre diyoruz
adam saniyede 10 m falan koşuyor yani
böyle bir futbolcumuz ols[kufur otomatik degistirilmistir]ontra ataktan gol delisi oluruz :D
Koca hestiy aya bedenem ?

erdibatmaz

nedenini bilmiyorum ama Usain Bolt daha ön planda gibi geliyor bana

100 metre bu lan :D
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Cem Goren

evet pheleps kırılması güç bir rekora imza attı ama;
usain bolt daha etkileyici bence
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Guti ORÇ.

phelps bence 1 numara adamın her hareketi altın madalya :)

akbaba71

Olimpiyat diyince aklıma atletizm gelir ve Bolt 100 metre ve 200 metrede

dünya rekoru kırarak olimpiyat tarihinde cok önemli bir yer edindi.

Ama Micheal Phelps bu olimpiyata damga vurdu tek kelime ile.

Abd de son 17 yılın en cok izlenen spor programı olmuş 8.altını aldığı yarış.

sporla hiç ilgilenmiyenlerin bile türkiyede yüzme yarışlarını takip ettiğini düşünürsek büyük iş başardı balık adam.
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

akbaba71

Tartışmasız hemde  :D

Haklısın Phelps alt tarafı 14 tanecik altınla tüm olimpiyat tarihinin en fazla altın kazanan sporcusu yaptığı nedir ki  :)

saldır beşiktaş

Alıntı yapılan: akbaba71 - Ağustos 21, 2008, 16:38:12
Tartışmasız hemde  :D

Haklısın Phelps alt tarafı 14 tanecik altınla tüm olimpiyat tarihinin en fazla altın kazanan sporcusu yaptığı nedir ki  :)
yüzme sporu ön planda yoksa 100 ve 200 metremi dünyada en çok hangi spor takip ediliyor bi araştır istersen adam hem 100 metrede 200 metrede dünya rekoru kırarak kazanıyor bence inanılmaz bir şey phelps'in yaptığını inkar etmiyorum evet çok büyük bir başarı kazandı ama bolt kırdığı 2 rekorla onu bu olimpiyatlarda geride bıraktı.Ayrıca Phelps amerikalı usain bolt afrikalı bir atlet ve ben usain bolt başarı kazandımı daha çok seviniyorum şimdini ne alakası var diyeceksin bolt kim bilir ne zorluklarla buraya kadar geldi ama phelps amerikada yetişti okudu şartları bolt'a göre çok daha iyiydi buda zaten bolt'un daha fazla ön plana çıkmasında en büyük etken bence ;)

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

sercAn1903

üseyin bolt hem daha karizmatik hemde etkileyici. adam 100 metreyi 9.69 saniyede koştu. bide dalga geçerek koştu. belki biraz ciddiye alsaydı 8 saniyeye biterdi bu iş :D

forza üseyin bolt
...
Aşk'ımız Renklere Kişilere Değil !

Aşığım Siyah'ına Beyaz'ına kutsal Arma'na senin sevgin bir başka !

akbaba71

Bolt afrikalı he :ahaha

neyse forza afrikalı bolt diyip son mesajı yazıyım ;) 

saldır beşiktaş

Alıntı yapılan: akbaba71 - Ağustos 22, 2008, 14:23:26
Bolt afrikalı he :ahaha

neyse forza afrikalı bolt diyip son mesajı yazıyım ;) 
Jamaika hangi kıtada arkadaşım bi araştır istersen

akbaba71

Jamaika, Küba Adası'nın güneyinde, Büyük Antiller diye geçen adalarda bulunmaktadır. Konumu Karayiplerin, Karayip denizindeki, Küba'nın güneyindeki bir adadır. Coğrafi konumu, 18.15 kuzey enlemi, 77.30 batı boylamında bulunmaktadır. Haritadaki konumu, Orta Amerika ve Karayiplerdir.

Hadi araştırdım seni kırmamak için  :)

saldır beşiktaş

Jamaika'nın nüfusunun %90'ı Batı Afrikalı Siyahlardan oluşmaktadır.%7 ırk karışımı, Diğer azınlık gruplar ise beyazlar, Çinliler, Doğu Hindistan'lılardan oluşmaktadır
bunuda unutma :)