Ana Menü

Aşkı Yazarken Bazen Ellerim Acıyor..Tıpkı Yüreğim Gibi..

Başlatan Simurg, Ağustos 15, 2008, 12:26:05

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Simurg

Aşkı Yazarken Bazen Ellerim Acıyor..Tıpkı Yüreğim Gibi..   

Kaçtıkça o beni kovalıyor''Bir daha aşka dair yazmayacağım!Bana aşkı yazdırmayın!'' diye düşünsemde*ya aşk beni buluyor*ya da aşıklarYa aşk vuruyor yüreğime yada yüreğimde aşk acıyor

Bu sefer ''aşk cinayetleri'' başlıklı haberler takıldı gözlerime ve yüreğimeNeredeyse hergün gazete köşelerine yansıyor aşk cinayetleriYazıkHem kızıyorum hem üzülüyorumAşkından intihar edenlere de katil olanlara da Ölenlere de kalanlara daYakanlara da yananlara da

Aşk zehir olmamalıAşk gibi bir duyguyla ''cinayet'' gibi bir kavram yanyana yakıştırılmamalı
Sevdiğinin canını alan bir insanın sevgisine kim inanabilir?Evladını boğarak öldüren bir annenin sevgisi ne kadar sevgi ise*aşk cinayeti de o kadar aşk tır

Aşk su gibi hayat vermeli insanaAma zehir oluyor bazılarına!Neden?

Ne yaşamayı öğretebiliyoruz*ne de sevmeyi

Ne mutluluğu anlatabildik*ne de imtihanı

Ne hayatı anlatabiliyoruzne de ölümü

Anlayacağınız şudur ki;kavuşmak için sevilmez!!!Bilmelisiniz ki ''kavuşmak'' kadar ''özlemek'' de güzeldirKimbilir belki ''aşkın kendisi'' kavuşmaktan daha güzeldir?

Ve şunu asla unutmayın!

Kulak verin bu sese

Aşk bilekte yaşanmaz*yürekte yaşanır

Yürekte yaşanan aşk*kavuşamadığını kırmazKıramazÇünkü kıyamaz

''Mangal gibi yürek''derler ya''Aşk''içinde mangal gibi bir yürek lazım*yumruk olmuş bir bilek değil!!!

Aşk'a dair yazmayacaktım ama yinede yazdımAşk yazılacak bir duygu değilYazılamaz*yaşanırAşkı yazmakta zor*yaşamakta

Allah yaşayanlara sabır versin

Aşkı yazarken bazen ellerim acıyorTıpkı yüreğim gibi

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..