Ana Menü

Partizan-Fenerbahçe

Başlatan carsi52, Ağustos 12, 2008, 18:12:14

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kutu

TURKHOOLİGANS!

Sevmek Değil Delilik Bu!

Non Mollare Mai

Fenerbahçe turu rahat geçer.

Cehennem cehennem diyorlardı bizde bi şey sandık.
Sakarya'nın tribünü bunlardan iyi.
edit

carlito1903

Maçı izlemedim ama izleyen arkadaşlarım Partizan çok gol kaçırdı ilk yarıda diyorlar...

keskinli

ilk yarida müthis oynadi partizan ama devrenin sonunda gol yemeleriyle düsüse gecti
taraftarlardan hayal kirikligina ugradim :)
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Adriano

İlk yarısını izledim. Çizgiden falan top çıkardı Fener, bayağıda gol kaçırdı Partizan.

Sayılmayan Partizan golü varmış göremedim ama o gol olsaydı 3-0'dan kopardı heralde maç. Bu saatten sora bırakmaz malesef fener.
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

Kralkartal21

Adamlar farkı kaçırdılar ya..

İlk yarı 4-0 olurdu rahat..
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

saldır beşiktaş

fenerin şansı varmış anlaşılan
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

erkann

Bu saatten sonra fener bırakmaz herhalde

kutu

Fener Taraftarı 8 Kişi Varmış Kendilerine Ayrılan 500 Kişilik Bölümde...
TURKHOOLİGANS!

Sevmek Değil Delilik Bu!

carsi52

Fener taraftarı baya kaLabaLıkmış ;D
Partizan naptın be oğLum siz hakediyorsunuz eLenmeyi.
Fener turu çok rahat geçer.
Bölünür senin için uykular!

carsi52

Partizan maçının etkisiz isimlerindendi. İkinci yarı oyundan alınmasına sinirlenince kendini kaybetti ve bakın ne yaptı?
Partizan maçında kötü bir performans sergileyen milli futbolcu, oyundan çıkarken yerine giren Burak'ın elini sıkmazken, formasını çıkarıp fırlattı.

Teknik direktör Luis Aragones, daha önceki karşılaşmada sarı kartı olduğu için dikkatini çektiği, milli futbolcuyu çok kötü bir gününde olması nedeniyle, 53. dakikada oyundan aldı.

Yerini Burak'a bırakan genç futbolcu hocasının bu kararına bir hayli sinirlendi. Oyundan çıkarken, Burak'ın elini sıkmayan ve yedek kulübesine yönelen Kazım, formasını çıkarıp yere fırlattı. Malzemeci Dursun, Aragones görmeden Kazım'ın yere attığı formayı hemen aldı. Konuşmayı sürdüren genç oyuncuyu arkadaşları sakinleştirdi.

Görsem farklı bir tavır sergilerdim

Luis Aragones, Kazım'ın bu hareketiyle ilgili soruya, "Onun disiplinsiz davranışını maç sırasında görmedim. Eğer görsem farklı bir tavır sergileyebilirdim. Şu anda bu konu hakkında yorum yapmak istemiyorum" karşılığını verdi. Sarı lacivertli yönetimin, İstanbul'da Kazım'ın dikkatini çekeceği öğrenildi.

internethaber
Bölünür senin için uykular!

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Cem Goren

aslına bakarsak 15 dkda maçın 2-0 olması beni çok şaşırtı ama son dakikadaki penaltı feneri motive etmiş olacakki 2.yarının basında golü buldu gerçi 2-1 bitsede feenr burada turu gecerdi ama artık kesin gibi kadıköyde zaten kolay kolay yenilmiyorlar sözün özü fener ş.liginde
altın kapılarımız kan oldu tayfun

NoPasaran

Fenerin 3.torbadan girme umudu var şu anda..

Shalke elenirse sanırım 3.torbadan girecek ve büğyük avantaj elde edecek..

Shalke . Atl MADRİD maçı 1-0 bitti

İspanyaya avantajlı gitti shalke. Bir gol atarsa turu kesin geçer..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net