Ana Menü

Yasin Sülün Adana Demirspor'da

Başlatan carsi52, Ağustos 12, 2008, 14:26:52

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Yasin Sülün Demir oldu !..

Türk futbolseverlerinin Beşiktaş'tan tanıdğı ve son olarak Kasımpaşa forması giyen Yasin Sülün, TFF 2. Lig 2. Grup takımlarından Adana Demirspor ile anlaştı.

Beşiktaş'ta genç yaşta forma giymeye başlayan ve bir dönem Sergen Yalçın'ın veliahtı gösterilen Yasin Sülün, geçen sezon Fortis Türkiye Kupası'nda başarılı maçlar çıkaran ve Bank Asya vizesini dramatik biçinde kaçıran Adana Demirspor'a 2 yıllık imza attı.

Yasin Sülün, imzanın ardından yaptığı açıklamada Adana halkına deneyimleriyle layık olacağını belirterek, Adana Demirspor'u hep beraber güzel günlere taşıyacaklarını kaydetti. Yasin, "Hep birlikle omuz omuza vererek Adana Demirspor'u başarılı günlerine taşıyacağız" dedi.
Bölünür senin için uykular!

Batuhan

Koca hestiy aya bedenem ?

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

saldır beşiktaş

severim yasini yüreğiyle oynardı noumanın'da kankası :)
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Adriano

Başarılar dileriz, yaşı kaç oldu Yasin'in bu arada ?
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

sercAn1903

bize gelicektide azımı bozmim bizim bazıları var onlar yüzünden gitti.anlaşma sağlanmıştı bi herifi bekliyoduk(bizim bl.başkanı olur) cevap gelmeyince bide teklif alınca hemen gitti
...
Aşk'ımız Renklere Kişilere Değil !

Aşığım Siyah'ına Beyaz'ına kutsal Arma'na senin sevgin bir başka !

BerkAy1903

19o3

Anarchy*

Çoktan mahvetti kendisini.
Beşiktaş'ta oynarken çok severdim kendisisni, efsane kadroda yer alması kendısı ıcın buyuk bı sanstı .

carlito1903

Daha millet ön liberonun ne demek olduğu bile bilmiyorken Yasin bu mevkide oynuyordu ama nedense bi türlü gerçek patlamayı yapamadı, belki de kapasitesi bu kadardı...

Altyapıdan Nihatla beraber çıkmışlardı, şimdi biri nerde diğeri nerde...

Kralkartal21

Beşiktaş'ta oynadığı zamanları az çok hatırlıyorum..

İnşallah başarılı olur..
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

ilhan mansız_melis

onu hiç bi zaman sevmedim oraya kadar düşmüş
nerden nereye...
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.