Ana Menü

Örümcek Adam" formaları yolda!

Başlatan Non Mollare Mai, Ağustos 08, 2008, 18:56:26

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Non Mollare Mai

Örümcek Adam" formaları yolda!

Gençlerbirliği Kulübü, taraftarların büyük ilgi gösterdiği kaleci Periç'in örümcek adam formasını yaptırmak için harekete geçti.Gençlerbirliği'nin Şilili file bekçisi Nicolas Periç'in Orduspor ile oynanan hazırlık maçında giydiği örümcek adam formasının, taraftarlar için de yapılması gündeme geldi.

Periç'in formasına büyük ilgi gösteren taraftarlar, kulübü arayarak ve internet sitelerinde yaptıkları sohbetlerde, satışa çıkması durumunda formadan satın almak istediklerini belirtti. Kırmızı-siyahlı yönetim de taraftarların bu isteği karşısında harekete geçti. Gençlerbirliği yönetiminin forma için sponsor firma ile görüşmeye başladığı ve cevap beklediği ifade edildi.

Gençlerbirliği, anlaşma sağlaması durumunda taraftarlar için Periç'in özel örümcek adam forması bastıracak. Periç, bu formayı Şili'de de giydikten sonra büyük ilgi görmüş ve satılan formalar adeta yok satmıştı. Periç, futbol federasyonun izin vermesi durumunda örümcek adam formasını Süper Lig maçlarında da giymek istiyor.

--

İlginç. :)
edit

Simurg

gerçekten çok ilginç ve güzel bir düşünce,
hem para getirir hem sempati :D

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

ist.hatirasi/3-4

YÖNETİM İSTİFA !!!

Kralkartal21

Yokmuymuş 'Pembe Panter' forması.. :)
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

ist.hatirasi/3-4

YÖNETİM İSTİFA !!!

MeLo

bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

keskinli

janot biraz siyirmis galiba :D
iyi reklam yapacak bi forma ama genclerbirliginin kac taraftari varki kac forma satsin :)
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin