Ana Menü

Son dakika! Marcelinho gitti!

Başlatan ugur24, Ocak 11, 2007, 14:46:26

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ugur24

Marcelinho Trabzonspor'dan ayrıldı. Lig TV muhabiri Can Karyağdı'nın canlı telefon bağlantısıyla Futbol Gündemi programına katılarak verdiği habere göre Marcelinho artık Wolfsburg'lu.

Yıldız ismin önümüzdeki günlerde Almanya'ya gidip, resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. Dün gece tüm eşyalarını toplayarak kamptan ayrılan tecrübeli futbolcunun Wolfsburg'tan ne kadar alacağı ve transferi hakkında Alman ekibinin ne kadar bonservis bedeli ödeyeceği ise açıklanmadı..

Kaynak : SuperSpor.com

Non Mollare Mai

MarceLinho qibi bi adam nasıL trabzona bu kadar sabretti ona şaşırdım.. En doğru kararı vermiş.. Trabzonda futboLa küstü adam..
edit

carsi52

off trabzona bir şok daha hea geçmiş olsun trabzona.bencede en iyisini yapmış adamı futbola küstürdü trabzon :D
Bölünür senin için uykular!

@LAYINA GİDER

bende şaşırdım o adamın rahat bi arsenalde oynaması gerekir ne işi var orada..

carsi52

ya wolsfurg teklif yapmış 2.5 milyon euro :D
Bölünür senin için uykular!

@LAYINA GİDER

o adm en az 15 milyon euro eder be

çArþý_ulan

Unforgiven

Bu adamın trabzon spora gelmesi bile mucize be , geldi geri gitdi şimdi neyse trabzon kesın düşer hüseyın cimşir top atamaz forvetlere :) allah yardım etsin ben isterdem beşiktaşa alinsın zamnında iyi olıurdu Ricardınho,Marcelinho,Delgado iyi olurdu ?

Neyse trabzonspor bundan sonra en iyi yaptgı şeyi yapsın, alt yapıdan adam yetiştirsin onlarada iddaa bayi acıp başina koysun :) örnek gökdeniz,fatih tekke.... muahahahahaha
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

besikt-Ask

sAgoPa-mAsKeLi BaLo

canmert

Alıntı yapılan: Smyrnian Jose - Ocak 11, 2007, 14:55:20
MarceLinho qibi bi adam nasıL trabzona bu kadar sabretti ona şaşırdım.. En doğru kararı vermiş.. Trabzonda futboLa küstü adam..
aynen katılıyorum

berk1172

bu gidişte seneye trabzonspor u lig a da görcez ;D
ezik p...ler yeter artık yeter kendi bestenizi yapın eziklikten çıkıp insanlığa sapın sözleri değiştirince yeni beste oldu sanmayın dolmabahçeye gelin biraz bizi örnek alıın...

carsı_55

Beşiktaş'ın askeri c@rsının neferiyiz

freedom forever

trabzon açısından sevindim adamlar yıldız aldık die sevindiler ama adam resmen fos çıktı ya da yerinde oynatılmadı
Paris'te 72 gün boyunca fabrikalar çalıştı, atölyeler üretti, fırınlar yiğit Parislilere ekmek yetiştirdi. Paris'te 72 gün boyunca ücretin, sermayenin, karın, paranın olmadığı bir dünya kuruldu.

Anarchy*

ya trabzona faydası yoqtu ii oldu bence

eRe

acaba trabzon kume dusunce lıgtv 4.takım olarak kımı secer :) :) :)
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi