Ana Menü

Ronaldo'da Arabistan'a

Başlatan CHEm !, Ocak 10, 2007, 18:51:37

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CHEm !

Ronaldo da Arabistan'a!
Real Madrid'in satış listesine konanan Brezilyalı yıldız ismi Ronaldo'ya talipler artmaya devam ediyor.

İspanya'nın önde gelen spor gazetelerinden AS adı Milan ile geçen Brezilyalı yıldız için Suudi Arabistan'ın Real Madrid'i olarak adlandırılan Al-Ittihad takımının devreye girdiği ve İspanyol ekibine 20 milyon eurolu bir teklif sunduğunu öne sürdü.

Geçtiğimiz hafta Inter'in Portekizli yıldızı Luis Figo ile sezon sonu için sözleşme imzalayan ve büyük sükse yaratan Arap ekibinin Ronaldo transferi ile ikinci bombayı patlatmak istediği belirtildi. AS'ın bu iddiası karşısında İspanya 1996-1997 yılında Barcelona'da birlikte forma giyen Luis Figo ve Ronaldo'nun buluşup buluşmayacağını merakla bekliyor.
Allah kitap Beşiktaş

carsi52

ya araplara gitceğine beşiktaşa gelsin :D
Bölünür senin için uykular!

Timurlenk

ugur24

ne beşiktaşı yaa..o da ailton gibi olmuş..duba gibi..hem gelmesin zaten..ronaldonun miyadı doldu artık..

Non Mollare Mai

Sonuçta RonaLdo dünya kupaLarının en qoLcü ismi ve qeLmiş qeçmiş en büyük qoLcüLerinden biridir.. Ki bence qelme ihtimaLi oLmadığı için istemiosun uğur.. Eğer qeLse ağzının suyu akcağından eminim :)
edit

ugur24

yemin ederim istemiyorum ne alakası var..gelme ihtimali neden olmasınki..bu saatten sonra ya türkiyeye gelir zaten yada katara arabistana gider..üstelik o da 30 yaşını geçti artık..eskisi gibi değil..kariyeri iyi olması bundan sonrada süper olacak anlamına gelmez..

Non Mollare Mai

Sonuçta kaLiteLisi beLLi.. Adam öLdü dediLer yine çıktı qoLLerini attı d.kupasındada Liqtede.. Şimdi kötü qidişi ona kestiLer.. Ben qeLmesini isterim ama ihtimaL vermiorum..
edit

ugur24

ronaldo hangi dünya kupasında gollerini attı..2006 da mı??2002 yi diyosan o zaman zaten çok iyiydi..ne o ne cassano ikisininde isminin bile anılmasını istemem beşiktaşla..

çArþý_ulan

valla bu yaştan sonra gider ya...para için tabi...araplarda çok para var ya :P

@LAYINA GİDER

berk1172

ezik p...ler yeter artık yeter kendi bestenizi yapın eziklikten çıkıp insanlığa sapın sözleri değiştirince yeni beste oldu sanmayın dolmabahçeye gelin biraz bizi örnek alıın...

Unforgiven

BU adam beşiktas gelsin,süper ligde leblebi gibi gol atmazsa ben adımı değiştiririm be,defansı vurur birbirne gecer gol atar alır ortasahadan yıne atar neyse bu adam harbi atar bende çok atdım şimdi :) :D
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

Anarchy*

ya gıtmezzz benceee amaaa bılmıorum mutlu dııl aslında r.madrıdte ama baska takıma da gıdebılrı bence teklıf coqtur

baturman

ronlada mılanla anlastı dun aksamkı rom akupa macında trıbundeydı en kısa surede mılan formasını gıyecek

@LAYINA GİDER