Ana Menü

Youla Eskişehir'e geliyor!

Başlatan melankolizm, Temmuz 31, 2008, 18:09:32

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

melankolizm

Turkcell Süper Lig takımlarından  Eskişehirspor'un Ar-Ge Sorumlusu Ekrem Birsen, Souleymane Youla'nın önümüzdeki  günlerde kendisini Eskişehirsporlu yapacak imzayı atacağını söyledi.

alıntı/aa.com.tr

**
gelirse ne yapacağını merak ediyorum doğrusu.

ZLataN

O tip takımLarda iş yapabiLicek bir oyuncu..HayırLı oLur Eskişehir için.

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

Sinir oLuyorum bu adama ya sinir  oLuyorum.
Tamda buLmuş takımını işte.
Bölünür senin için uykular!

carsi52

Youla Es-Es ile imzaladı
Turkcell Süper Lig'in yeni takımı Eskişehirspor, Gineli golcü oyuncu Souleymane Youla ve Hırvat oyuncu Lovrek'i renklerine bağladı. Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal'ın işyerinde yapılan imza töreninde Fransa'nın Lille takımında oynayan Souleymane Youla ile 1 yıllığına Hırvat oyuncu Krunoslav Lovrek'le de 3 yıllığına sözleşme imzalandı.

Ünal, Eskişehirspor'un transfer çalışmalarını hatasız kapattıklarını belirterek, "Bilindiği gibi Youla, Süper Lig takımlarının hemen hemen hepsinin transfer listesindeydi. Ancak, sağ olsun bizim camiamızı tercih etti. İnanıyorum ki Youla bizim camiamızda çok önemli işler yapacak. Son derece
faydalı olacak. Takımımıza, camiamıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Youla da Eskişehirspor'da çok başarılı işler yapacağını, çok gol atacağını iddia etti.

Bölünür senin için uykular!

Mattech

Eskişehirde iyi iş yapar Gerçekten  küçük takımın iyi oyuncusudur bu tip oyuncular...
Sosyal içerikli mesaj:
Irak savaşında 1 milyonu aşkın masum öldü Kimse ses Cıkartmadı.. İnsanlardaki bu gazze sevgisi nedir anlamadım :s ... Yoksa Türklere özgü bir paradox mudur mu? kendi içimizde çatışıyoruz..

[KralKartal]

dönüp gelecegi yer yine turkiye ligleri iste..

baska yerde tutunamaz ki..
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

carlito1903

Rıza Çalımbay ne buluyor bu adamda anlamıyorum, bizede ilk getirdiği isimlerden biri olmuştu...