Ana Menü

Liverpool 3-6 Arsenal

Başlatan DReieCK, Ocak 10, 2007, 17:00:45

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DReieCK

[youtube=425,350]SUjZFuL0cLo[/youtube]

alıntıdır

Non Mollare Mai

Çok saoLasın.. İzLeyememiştim iyi oLdu bu.. Gerard'ın qoLü muhteşem her zamanki qibi..
edit

xxdoggyxx

baptista cosmus 4 gol atmis dimii gerrrad in gol muhtesem gercektende hastayim o adama yaaa
18.03.2007

die-4-u

goller kadar klipte çalan helldorado'nun a drinkind song adlı şarkısı da güzel..

berk1172

izledim dün hentbol maçı gibiydi ;D
ezik p...ler yeter artık yeter kendi bestenizi yapın eziklikten çıkıp insanlığa sapın sözleri değiştirince yeni beste oldu sanmayın dolmabahçeye gelin biraz bizi örnek alıın...

Timurlenk

valla liverpool taraftarı olsam sahaya girerdim.6 gol yenir mi ya yuhhh

Unforgiven

Alıntı yapılan: Bobbo13 - Ocak 10, 2007, 19:54:32
valla liverpool taraftarı olsam sahaya girerdim.6 gol yenir mi ya yuhhh
Girmezdin beşiktaşimda 5 tane yedi rizeden samsun maçimiz buna benzer farkli değil yani o zamn girmedik onlarda girmedi

neyse güzel maç olmuş herhalde ben izlemicem çünkü tv8 spikerleri çok kotu anlatıyor eminim bu maçi bile o kadar kötü anlatmişlardır
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

carsi52

off derbi maçda :S çok kötü ya düşünsenize febeden 6 yiyoz :D
Bölünür senin için uykular!

richee_4ever_jk

güzel maçtı baptista dan beklemezdim:D

MeLo

Way beee.
Hakikaten mükemmel bir maç olmush.
bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

burak_bjk

baptista dagitmis liverpoolu yaa
Bu sevdadan vazgecersek ALLAH belamızı versin....

eRe

ızledıgım en zevklı maclardan bırıydı.2 takımda 90. dakıka bıle gol ıcın saldırması gercekten cok guzeldı
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

thelastfire

Abi nasıl maçtır bu yaa süper olmuş.Bizim liglerde de böyle maçlar olsa keşke...

@LAYINA GİDER

sero