Ana Menü

Ronaldo: "Önümüzdeki hafta Madrid'deyim"

Başlatan Kralkartal21, Temmuz 31, 2008, 13:50:46

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kralkartal21

Cristiano Ronaldo, AS gazetesine önümüzdeki hafta Real Madrid'le sözleşme imzalayacağını söyledi.

Ronaldo için yaz başından beri kırmızı alarmda bekleyen Real Madrid için oldukça sevindirici bir haber geldi. AS gazetesine konuştuğu söylenen Cristiano Ronaldo'nun Real'e transfer olmak istediğini belirttiği iddia edildi.

Bu açıklamanın ardından oldukça mutlu olan Real Madrid Başkanı Ramon Calderon'un United'ı ikna ederek yıldız oyuncuyu kapmak için 100 milyon €'luk bir teklif hazırladığı iddia edildi.

United'ın şansı kalmadı

Daha düne kadar Ronaldo giderse ben de giderim açıklamasında bulunan Manchester United Teknik Direktörü Sir Alex Ferguson'un ve kulüp yöneticilerinin bu demeç sonrasında Portekizli oyuncuyu satmaktan başlka çareleri kalmamışa benziyor.

Önümüzdeki hafta Fergie'yle konuşacak

Şu anda Portekiz'de bulunan ve sakatlığı tam olarak düzelene kadar burada tatil yapacağı belirtilen Ronaldo, önümüzdeki hafta Sir Alex Ferguson ile bir görüşme yapıp Real'e gitmek istediğini bildirecek.

Portekizli yıldızın AS gazetesinde yer alan demecinde şu sözlere yer veriliyor: "Şu anda herşey çok iyi. Önümüzdeki hafta İngiltere'ye giderek, kulübüme Real'e gitmek istediğimi ve bu konuda herhangi bir görüşme yapmak istemediğimi belirteceğim."

Eğer doğruysa

Eğer ki bu haber AS gazetesinin Türk meslektaşlarından örnek alarak yazdıkları "Başkanım beni al" tarzı bir spekülatif haber değilse önümüzdeki hafta sezonun en büyük transferi gerçekleşecek. Bu bombanın patlaması halinde Old Trafford'da matem, Barnebau'daysa düğün yaratacağı kesin...

Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

BerkAy1903

Ronaldo Bence Yakışmaz R.Madride...

Onun Yuvası İngiltere.
19o3

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

saldır beşiktaş

adam resmen gitmek istiyor bu saaten sonra utması anlamsız manu'nun
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

NoPasaran

Muhtemelen sallama haber

İngiltere yıkılırdı ya şimdi :)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net