Ana Menü

R.Keane resmen Liverpool'da

Başlatan carlito1903, Temmuz 29, 2008, 00:21:16

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

Liverpool, İrlandalı forvet oyuncusu Robbie Keane'i resmen renklerine bağladığını açıkladı.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Tottenham'dan transfer edilen Keane'nin Liverpool ile 4 yıllık anlaşma imzaladığı ifade edilirken İrlandalı oyuncunun, David Ngog, kaleci Diego Cavalieri, Philipp Degen ve Andrea Dossena'nın ardından gelecek sezon için yapılan beşinci transfer olduğu da belirtildi.

maraton.com.tr

eRe

www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

carlito1903

ilhan mansız_melis

28 mi hadi ya daha yaşlı gösteriyor Liverpool'le hayırsız olsun
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ZeMaHŞeR

Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Temmuz 29, 2008, 13:13:36
28 mi hadi ya daha yaşlı gösteriyor Liverpool'le hayırsız olsun

Hayırdır kardeşim niye hayırsız olsun (:
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

ilhan mansız_melis

bilmem Murat abi sevmiyorum Liverpool'ü ama 8-0'la alakası yok :)

ZeMaHŞeR

Tamam o zaman....

aSLa YaLNıZ YüRüMeYeCeKSiN Bu YoLDa ...

Liverpool'a hayırlı olsun R.Keane
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

Kralkartal21

Alıntı yapılan: carlito1903 - Temmuz 29, 2008, 00:25:40
28 yaşında olması lazım...

28 yaşında..
--

Liverpool'da sağlık kontrolünden geçen Keane'nin takım kampına katılmak için İspanya'ya uçması beklenirken, Kırmızı beyazlı ekip, transferle ilgili henüz resmi bir açıklama yapmadı.

5 yıllık sözleşme imzalayacağı tahmin edilen beklenen Keane'in, haftalık 80 bin pound alacağı belirtildi.

İlk olarak Wolverhampton'da çıkış yaptıktan sonra Coventry'ye transfer olan Keane Inter ve Leeds United formalarını giymesinin ardından Londra ekibine transfer olmuştu.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

ilhan mansız_melis

Kralkartal21

Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

ilhan mansız_melis

Cem Goren

liverpoola hayırlı olsun bu sene şampiyonuz
altın kapılarımız kan oldu tayfun

BerkAy1903

"Bugünü hayal ediyordum"

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un Tottenham'dan transfer ettiği yıldız futbolcu Robbie Keane, bu transferle birlikte hayatında yeni bir sayfa açtığını söyledi.

Liverpool'un Tottenham'dan transfer ettiği 28 yaşındaki İrlandalı golcü oyuncu Robbie Keane, çocukluğundan beri bugünü beklediğini ifade ederek, Liverpool'a transferinin kendisi için bir rüyanın gerçekleşmesi anlamına geldiğini belirtti. Keane'in Liverpool'un efsane isimlerinden Kenny Dalglish ve Kevin Keegan'ın giydiği 7 numaralı formayı giyeceği belirtildi.

Transferinin ardından ilk açıklamasını yapan Keane, "Bu formayı giymek bir onurdu. Eğer, Keegan ve Dalglish'in yaptıklarının yarısını yapabilirsem mutlu birisi olurum. Çocukluğumdan beri bugünü bekliyordum. Herkes benim çok fanatik bir Liverpool taraftarı olduğumu bilir. Bugün burada oturmak benim için bir rüyanın gerçekleşmesi demek. Hayatımda yeni bir dönem başladı. Liverpool formasını giymek için sabırsızlanıyorum." dedi.

Liverpool'a transferi yaklaşık 40 milyon dolara mal olan Robbie Keane, yeni takımıyla 4 yıllık sözleşme imzaladı.

19o3

carlito1903

Çok para verdiler, bu paraya daha kaliteli oyuncular alınabilirdi...

ferdikoclu

Liverpool'a hayırlı olsun.. You Never Walk Alone... Yanlarına R.Keane'de  eklendi..
Dervişlik baştadır, tacda değildir
Kızdırmak oddadır, sacda değildir
Eğer bir müminin kalbin yıkarsan
Hakka eylediğin secde değildir...
Ararsan Allah'ı kalbinde ara
Kudüs'te Mekke'de Hac'da değildir..