Ana Menü

Pirlo futbolu Milan'da bırakmak istiyor

Başlatan Kralkartal21, Temmuz 27, 2008, 21:55:22

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kralkartal21

Milan'ı başarılı orta saha oyuncusu Andrea Pirlo kariyerinin sonuna kadar Milan'da oynamak istediğini söyledi.

Pirlo futbolu Milan'da bırakmak istiyor   

Euro 2008'den sonra ilk defa röportaj veren Pirlo sözlerine takımının transferlerinden bahsederek başladı. Pirlo Milan'ın transfer stratejisinden memnun olduğunu belirtirken, yeni transferler ile geçen seneden daha güçlü olduklarını belirtti.

Ronaldinho ile daha tanışmadığını ancak kadroda olduğu için mutlu olduğunu söyleyen Pirlo Serie A için de yorum da bulundu.

Pirlo, " Bana göre bu sene bizle birlikte Juventus, İnter, Roma ve Fiorentina şampiyonluk adayı. Son yıllardaki en çekişmeli sene olabilir. Bizim ilk hedefimiz şampiyonluk ve bunun için sonuna kadar mücadele vereceğiz." dedi

Kariyerini Milan'da noktalamak istediğini de değinen Pirlo, " Ben burda çok mutluyum. Beni isteyen takımlar var ancak Milan'a olan bağım çok güçlü. Ayrıca şu anda Milan'dan daha iyi bir takım olduğunu sanmıyorum. Sözleşmem 2 sene daha devam ediyor. 2 sene sonra tekrar sözleşme uzatmak isterim." dedi 
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

ferdikoclu

Frikik Manyağı.. Umarım istediğin gibi bitirirsin futbol hayatını..
Dervişlik baştadır, tacda değildir
Kızdırmak oddadır, sacda değildir
Eğer bir müminin kalbin yıkarsan
Hakka eylediğin secde değildir...
Ararsan Allah'ı kalbinde ara
Kudüs'te Mekke'de Hac'da değildir..

onaT

başka bir formayla düşünemiyorum kendisni.

ferdikoclu

Milan'da Pirlo oldu Milanda bitecek efsanesi..
Dervişlik baştadır, tacda değildir
Kızdırmak oddadır, sacda değildir
Eğer bir müminin kalbin yıkarsan
Hakka eylediğin secde değildir...
Ararsan Allah'ı kalbinde ara
Kudüs'te Mekke'de Hac'da değildir..

carlito1903

Şu 'futbolu bilmem nerde bırakmak istiyorum' tarzı açıklamalar yüzyılın klişesi, artık daha yaratıcı olsa futbolcular daha iyi olacak :)

onaT

Alıntı yapılan: carlito1903 - Temmuz 27, 2008, 23:45:50
Şu 'futbolu bilmem nerde bırakmak istiyorum' tarzı açıklamalar yüzyılın klişesi, artık daha yaratıcı olsa futbolcular daha iyi olacak :)

iyide, ya harbiden öyleyse :D

carlito1903

Sadece Pirlo için konuşmuyorum Pirlo'nun bu konuda samimi olduğuna eminim, genel olarak söyledim...

Adam 24-25 yaşında röportaj yapıyorlar ' ben futbolu burda bırakmak istiyorum ' bırakın ya bu işleri :)

onaT

Kralkartal21

Alıntı yapılan: carlito1903 - Temmuz 27, 2008, 23:48:37
Sadece Pirlo için konuşmuyorum Pirlo'nun bu konuda samimi olduğuna eminim, genel olarak söyledim...

Adam 24-25 yaşında röportaj yapıyorlar ' ben futbolu burda bırakmak istiyorum ' bırakın ya bu işleri :)

Örneğin;

Peter Crouch, adam 27 yaşında futbolu Porstmunth'da bırakmak istiyorum diye demeç veriyor..

onaT

crouch ingilterede ilk orada parladıda ondan öyle demiştir...

Kralkartal21

carsi52

PirLo'nun ismi zaten MiLan'dan başka bi takımda duyuLması pek hoş oLmaz :D
Bölünür senin için uykular!

ilhan mansız_melis

Pirlo'yu ben de başka takımda düşünemiyorum
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.