Ana Menü

Köprü Dizisi

Başlatan C@Rsİ_MaNiA_11, Ocak 09, 2007, 16:34:53

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

C@Rsİ_MaNiA_11

Dün akşam star ekranlarında yayınlanan köprü dizisinde inşaat mühendisindeki kişi beşiktaşlı dizidede beşiktaş rolünü güzel oynadı yaşadığı karavana sprey boya ile BJK ÇARŞI yazdı ve vali ile onun oğlu ile beşiktaş maçını izledi kameralarda çarşı yazısıını öyle bi güsel yansıtmışlarki süperdi yani çok hoşuma gitti
Oram Buram MEŞALE koksun,Bazen Pınarbaşı, Bazen Gözyaşı OLSUN...!!!!!

ugur24

geyik bölümünde gökhanla onu konuşuyoduk bizde..o dizi muhteşem bişey..dünkü bölümünde çarşı konusu geçtiği için değil..senaryo bakımından harika..gerçek yaşanmış olaylar anlatılıyo..eğer izlemiyosanız çok şey kaybediyosunuz..bende pek tv ve dizi meraklısı değilim ama o dizi bambaşka.. :ok

Delirdik

| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

CHEm !

heryerdeyiz desenize (:
Allah kitap Beşiktaş

eyup1903

NEDEN HER DİZİDE VEYA FİLMLERİN ÇOĞUNDA BİZİ KULLANIYOR ÇÜNKÜ BİR NUMARAYIZ ONDAN :bjk2 :bjk2 :bjk2 :bjk2 :bjk :bjk :bjk :bjk

sedokajmeran

BEN İMZA ATMASINI BİLMİYORUM... PARMAK BASSAM OLUR MU :)

tufi_bjkli

çarşı her yerde :)

osi_bjk

evet cok guzeldi bende eski. de olduğum için o karavanda bende cekinmiştim ama bu dizi de yayınlanacağını bilmiyordum =)))))
Şampiyon Ol Beşiktaş'ım Mesut Et Bizi

@LAYINA GİDER

tarsus_carsi

ewett carsi heryerdeeeeeeee ulannnnnnnnnnnnnnnnnnn :bjk :bjk2
HIRSLIYIM,HIRCINIM,İDDİALIYIM,BESİKTASLIYIMMM.....

ugur24

arkadaşlar bu akşam saat 22.40 ta geçen haftaki bölümün tekrarı var..çarşı yazısının olduğu bölüm..şu an popstar var o bitince başlayacak..izleyin..yeni bölüm yarın saat 22.00 de...

Non Mollare Mai

Bende izLicem.. BakaLım nasıL diziymiş.. Sırf bu Çarşı Bjk daLqasına izLicem beğenirsem izLerim..
edit

carsi52

ben izlemedim hala :D hep unutuyom :D
Bölünür senin için uykular!

Non Mollare Mai

izLiorum ama pek bi şey anLamadım.
edit

Anarchy*

heryerdeızz dızıde bıleee :D