Ana Menü

Barça'dan Yıkan Prova

Başlatan saldır beşiktaş, Temmuz 25, 2008, 11:56:14

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Katalan devi Barcelona dün İskoçya'da Murrayfield Stadyumunda oynadığı hazırlık maçında İskoçya Premier Lig ekiplerinden Hibernian'ı attığı 6 golle yerle bir etti.

Maç boyunca üstünlüğü elden bırakmayan Barcelona, Yeni teknik direktörleri Guardiola ile beraber son sınavlarında rakip ağlara tam yarım düzine gol bıraktı.

Guardiola maçta yeni transferlere ve alt yapıdan oyunculara da yer verirken, Barcelona'nın golleri Gudjohnsen (2), Messi, Pedro, Bojan ve Toure'den geldi.

MARATON.COM.TR / İLKER EZİBAY
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ferdikoclu

Hibernian için pek eğlenceli ve zevkli bir maç olmamış.. Antreman maçı olsa 6-0 bitmez..
Dervişlik baştadır, tacda değildir
Kızdırmak oddadır, sacda değildir
Eğer bir müminin kalbin yıkarsan
Hakka eylediğin secde değildir...
Ararsan Allah'ı kalbinde ara
Kudüs'te Mekke'de Hac'da değildir..

ilhan mansız_melis

ben de Barça'yı yıkan prova diye okudum ilk başta bi de 6 sayısını görünce şok oldum ama sonradan adam gibi okudum :D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ferdikoclu

Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Temmuz 25, 2008, 16:38:33
ben de Barça'yı yıkan prova diye okudum ilk başta bi de 6 sayısını görünce şok oldum ama sonradan adam gibi okudum :D

Ben Barca'nın 6 yeme ihtimalini babamın bana yeni bir pc alma ihtimali olarak görüyorum.. İmkasızında ötesinde:)
Dervişlik baştadır, tacda değildir
Kızdırmak oddadır, sacda değildir
Eğer bir müminin kalbin yıkarsan
Hakka eylediğin secde değildir...
Ararsan Allah'ı kalbinde ara
Kudüs'te Mekke'de Hac'da değildir..

ilhan mansız_melis

Alıntı yapılan: ferdikoclu - Temmuz 25, 2008, 16:43:19
Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Temmuz 25, 2008, 16:38:33

Ben Barca'nın 6 yeme ihtimalini babamın bana yeni bir pc alma ihtimali olarak görüyorum.. İmkasızında ötesinde:)

:ahaha :ahaha :ahaha
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.